Νοσοκομείο Λαμίας: Εγκρίθηκε θέση παιδοψυχιάτρου

Ευχάριστη εξέλιξη για την ενίσχυση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Λαμίας.
Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας- Στερεάς, Φώτης Σερέτης, δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, η σύσταση μίας οργανικής θέσης κλάδου ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ, ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής, μετά από εισήγηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Όπως επισημαίνεται, “δεν υπήρχε μέχρι σήμερα στον Οργανισμό του Νοσοκομείου η ειδικότητα αυτή, ειδικότητα άκρως απαραίτητη για τις ανάγκες της Στερεάς Ελλάδας θέση η οποία θα προκηρυχτεί το επόμενο διάστημα”.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΥΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημοσιεύτηκε στο υπ΄αριθμ. ΦΕΚ 7232 τβ η σύσταση μίας οργανικής θέσης κλάδου ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ, ειδικότητας Παιδοψυχιατρικής στο Γ.Ν. Λαμίας, μετά από εισήγηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Αξίζει να τονιστεί ότι δεν υπήρχε μέχρι σήμερα στον Οργανισμό του Νοσοκομείου η ειδικότητα αυτή, ειδικότητα άκρως απαραίτητη για τις ανάγκες της Στερεάς Ελλάδας θέση η οποία θα προκηρυχτεί το επόμενο διάστημα.








