Γ.Σαρακιώτης: Όποιος ενοχλήθηκε με τον εξώστη, ας τα βρει με τον εαυτό του.

Πολλά λέχθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τον εξώστη του «Παλλάς» κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη».
Η ταξιθεσία που επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός και οι «αποστάσεις ασφαλείας» που κράτησε με όλους τους τρόπους από τους πρώην συντρόφους του έχουν καταστεί αντικείμενο εσωκομματικών συζητήσεων.
Στα στελέχη της Κουμουνδούρου που δεν κρύβουν την δυσφορία τους, όπως ο Τρύφων Αλεξιάδης που αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει ζητήσει τη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το “seating” αλλά και για την κριτική που τους επιφύλαξε, απάντησε μέσα από τα Αναλυτικά Γεγονότα του Star o βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης.
«Είναι εμπεδωμένο στην κοινωνία ότι η αντιπολίτευση δεν κάνει καλά τη δουλειά της… αυτό είπε ο κ. Τσίπρας» σχολίασε ο κ. Σαρακιώτης, συμφωνώντας στην ουσία με τη κριτική που μοίρασε ο Αλέξης Τσίπρας στην ηγεσία της σημερινής αντιπολίτευσης για την αδυναμία της να συγκροτήσει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Κόπτονται, είπε ο κ. Τσίπρας, για το «ποιος θα είναι πρώτος στο χωριό».
Ο Γιάννης Σαρακιώτης εξήγησε πως δεν ενοχλήθηκε με την ταξιθεσία και είπε χαρακτηριστικά «εγώ πήγα να ακούσω τους ομιλητές και τον συγγραφέα» .
Για όσους ενοχλήθηκαν είπε «δεν πας σε μια παρουσίαση βιβλίου για να πλασαριστείς, όσοι ενοχλήθηκαν ας τα βρουν με τον εαυτό τους».
Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής ωστόσο δεν αποκάλυψε αν περιμένει ή όχι προσκλητήριο από τον Αλέξη Τσίπρα.
«Το να μιλήσω εγώ με κολακευτικά λόγια για τον Αλέξη Τσίπρα, θα ήταν υποκειμενικό, αν δεν τον εκτιμούσα, αν δεν θεωρούσα ότι είναι ακέραιος, τίμιος εργατικός, μαχητικός δεν θα ήμουν τρεις φορές υποψήφιος….. Να κάνει την κίνηση ο άνθρωπος και εδώ θα είμαστε να τοποθετηθούμε.»
«Χωρίς να προχωρήσει στην ίδρυση, χωρίς να δούμε στόχους, προγράμματα κλτ δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε» .
Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Σαρακιώτη. Ο βουλευτής Φθιώτιδας τοποθετήθηκε και για τα μπλόκα των αγροτών ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.








