Σε ρυθμούς Black Friday η Λαμία – Συγκρατημένοι οι πολίτες (video)

Η Black Friday πλησιάζει και η αγορά της Λαμίας κινείται ήδη σε ρυθμούς προσφορών, με τους εμπόρους να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι η «Black Week» θα δώσει μια ανάσα στην αγοραστική κίνηση. Την ίδια ώρα, οι πολίτες εμφανίζονται διχασμένοι: άλλοι περιμένουν τις εκπτώσεις για πιο συμφέρουσες αγορές, ενώ άλλοι δηλώνουν πως η ακρίβεια δεν τους επιτρέπει «πολυτέλειες» ούτε την περίοδο των μεγάλων προσφορών.
Η αγορά της Λαμίας μπαίνει πλέον σε ρυθμούς Black Week, εν όψει της Μαύρης Παρασκευής 28 Νοεμβρίου. Οι απόψεις των πολιτών για τη φετινή Black Friday εμφανίζονται διχασμένες. Κάποιοι δηλώνουν πως θα εκμεταλλευτούν τις προσφορές, θεωρώντας ότι μπορούν να κάνουν πιο συμφέρουσες αγορές μέσα στη “Black Week”. Άλλοι, ωστόσο, ξεκαθαρίζουν ότι δεν σκοπεύουν να ψωνίσουν, καθώς η ακρίβεια δεν τους επιτρέπει περιττά έξοδα, ακόμη και σε περίοδο εκπτώσεων.
Παρά τις δελεαστικές προσφορές, οι περισσότεροι τονίζουν ότι θα προχωρήσουν σε αγορές μόνο αν πρόκειται για πραγματική ανάγκη και όχι για πολυτέλεια. Η οικονομική πίεση της καθημερινότητας φαίνεται πως καθορίζει και φέτος τις καταναλωτικές επιλογές.








