Την πιο λαμπρή μέρα του χρόνου ανοίγει τις πύλες του ο Μητροπολιτικός Ναός της Αγίας Παρασκευής

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Αυτοψία για την πορεία των εργασιών πραγματοποιήθηκε στον υπό ανακαίνιση Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.
Εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού παρέστησαν κ. Έφη Χωραφά-αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος έργων και η κ. Νίκη Σαλεμή-αρχιτέκτων μηχανικός ΔΑΒΜΜ, καθώς επίσης ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας του έργου της εταιρείας «ΝΗΡΙΚΟΣ», κ. Ιωάννης Παπακωστόπουλος.
Με την ολοκλήρωση της αυτοψίας γνωστοποιήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο οι εξελίξεις και εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου, το οποίο πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στους πιστούς την ημέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2025.









