Φθιώτιδα: “Έφυγε” από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Εχιναίων Νίκος Αγαπίου

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
“Έφυγε” από τη ζωή ο Νίκος Αγαπίου σε ηλικία 68 ετών βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένεια και τους οικείους του, αλλά και πλήθος πολιτών, καθώς είχε διατελέσει δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Στυλίδας, και στο Δήμο Εχιναίων αντίστοιχα.
Η κηδεία του θα τελεστεί, αύριο Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2025, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στην παραλία Ραχών.
Ο Δήμος Στυλίδας αποχαιρετά με ανακοίνωση τον πρώην αυτοδιοικητικό:
Από σήμερα, νωρίς το πρωί ο τόπος μας νιώθει την απώλεια ενός σεβαστού και υπέροχου ανθρώπου με έντονη παρουσία.
Ο Νίκος Αγαπίου «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο το αποτύπωμά του στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις που χτίσαμε μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.
Υπηρέτησε με συνέπεια και αγάπη τον τόπο μας ως Δήμαρχος για δύο θητείες και στη συνέχεια ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Εχιναίων και αργότερα στον Καλλικρατικό Δήμο Στυλίδας. Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 διεκδίκησε την ψήφο των συμπολιτών μας ως υποψήφιος βουλευτής, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά την ανάγκη του να προσφέρει στον τόπο του μέσα από την ενεργή πολιτική συμμετοχή.
Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η ευγένεια, η εξωστρέφεια και η γνήσια αγάπη για τον τόπο του. Θα τον θυμάμαι – θα τον θυμόμαστε – ως έναν πραγματικό φίλο, που μιλούσε με λόγια σταράτα, έβλεπε την πραγματική όψη των θεμάτων και δεν φοβόταν να πει αυτά που πίστευε. Θα μας λείψει η παρουσία του στους δρόμους των Ραχών, εκεί όπου οι συναντήσεις μας είχαν πάντα ένα βαθύ πολιτικό υπόβαθρο, με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου.
Ο Δήμος Στυλίδας , σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και προσωπικά ως Δήμαρχος Στυλίδας θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Μελέτη και στον Χάρη , που ήταν πάντα πηγή δύναμης για εκείνον, καθώς και σε όλη την οικογένειά του.
Θεωρώ πραγματική τιμή που τον γνώρισα, αλλά και που καταφέραμε να θεωρούμε ο ένας τον άλλον φίλο. Αύριο Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2025, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στην παραλία Ραχών, στον τόπο που αγάπησε και αγαπήθηκε, όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε και τον θεωρούσαμε φίλο θα τον αποχαιρετήσουμε μαζί με τους συγγενείς.
Καλό ταξίδι Νίκο ….








