Σ. Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας είναι χαρισματικός, ο εναλλακτικός πόλος για να πέσει αυτή η κυβέρνηση μόνο από εκεί μπορεί να προέλθει.

Την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ενεργό πολιτική και την απόφαση συμπόρευσης που πήραν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star ο βουλευτής Εύβοιας Συμεών Κεδίκογλου.
«Ο Τσίπρας είναι χαρισματικός, ο εναλλακτικός πόλος για να πέσει αυτή η κυβέρνηση μόνο από εκεί μπορεί να προέλθει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής που περιμένει προσκλητήριο για να δώσει την μάχη με τον πρώην πρωθυπουργό.
“Καθαρά και πραγματιστικά η απόφαση συμπόρευσης με τον κόμμα Τσίπρα ήταν πρόωρη» παραδέχθηκε.Ο κόσμος περιμένει το κόμμα Τσίπρα. Όταν έρχεται κάποιος που έχει χαρακτηριστικά που τον κάνουν χαρισματικό και ο κόσμος μπορεί να εναποθέσει κάποια ελπίδα, είναι λογικό όλοι να σκέφτονται πως ο εναλλακτικός πόλος για να πέσει αυτή η κυβέρνηση μόνο από εκεί μπορεί να προέλθει”.
Στην ερώτηση αν θα ήθελε να ενταχθεί στο κόμμα Τσίπρα απάντησε «Αν μου έρθει το προσκλητήριο, δεν θα μου πέσει από τα χέρια» .








