Τραγωδία στην Ευρυτανία. Αυτοκίνητο με κυνηγούς έπεσε σε γκρεμό. Νεκρός ο Κώστας Καρβέλης (φωτο)

Τραγωδία στην Ευρυτανία. Ο συνοδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό, ανάμεσα στην Αγία Τριάδα και την Αγία Παρασκευή έχασε τη ζωή του.
Πρόκειται για τον πρώην αντιδήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Καρβέλη.



Οι συνθήκες ήταν άσχημες καθώς επικρατούσε ομίχλη και δεν είχε ακόμη ξημερώσει.
Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7 το πρωί, όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι δύο κυνηγοί, βγήκε εκτός δρόμου και κατέληξε στον γκρεμό, σε βάθος περίπου 100 μέτρων.
Ο οδηγός βγήκε από το όχημα, ανέβηκε στο δρόμο και κάλεσε σε βοήθεια.
Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΕΚΑΒ βρέθηκαν στο σημείο. Οι πυροσβέστες του Π.Κ. Φουρνάς και της Π.Υ. Καρπενησίου που κατέβηκαν στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν πως ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του.
Οι διασώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Είχε φύγει από τη ζωή.
Ο οδηγός, αλλά και ο άτυχος Κώστας Καρβέλης 76 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Καρπενησίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οδηγός κατάγεται από την Εύβοια και είχε ανέβει στην Ευρυτανία για κυνήγι.

Συλλυπητήρια δήλωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Κώστα Καρβέλη
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Καρβέλη, που έχασε αναπάντεχα τη ζωή του.
Τίμησε με την ακεραιότητα και το ήθος του τη Δημοκρατική Παράταξη και εργάστηκε άοκνα για τον τόπο του από το μετερίζι της αυτοδιοίκησης.
Η ευγένεια, η εντιμότητα και ο δυναμισμός του Κώστα Καρβέλη θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.








