Ληστεία και αρπαγή τύπου “Tiger” στη Λαμία – Έκαναν αναλήψεις από τράπεζα οι δράστες

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας 30χρονος Λαμιώτης, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία.
2 άνδρες τον πλησίασαν και αφού τον απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι του ζήτησαν χρήματα. Στη συνέχεια τον έβαλαν στο αυτοκίνητό του και τον μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία.
Οι δράστες τον χτύπησαν και συνεχίζοντας να τον απειλούν του απέσπασαν κωδικούς τραπεζικού λογαριασμού.
Αμέσως μετά, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς έκαναν αναλήψεις, αφαιρώντας συνολικά 6 χιλιάδες 300 Ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας που έκαναν την έρευνα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των ληστών.
Πρόκειται για 2 25χρονους, ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου με την γεμιστήρα του, ένα ρόπαλο, με προσαρτημένα καρφιά, ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας.
Οι συλληφθέντες πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής.








