Καμπάς στρατηγός: Η πιο κρίσιμη στιγμή για Ουκρανία και Ελληνοτουρκικά, γιατί μαζεύτηκαν πολλά αδιέξοδα (video)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Την έντονη ανησυχία του με την τροπή που έχει πάρει το Ουκρανικό, για το οποίο φαίνεται ένα νέο αδιέξοδο χωρίς ορίζοντα, ακόμη και μετά τον διπλωματικό μαραθώνιο Τράμπ, εκφράζει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς .
Μέσα από το star στην εξίσωση, ο κ.Καμπάς βάζει και τα Ελληνοτουρκικά, όπου έχουν διογκωθεί οι διαφορές μας με την Τουρκία, με ευθύνη και της ελληνικής πλευράς, που δεν απαντά όπως λέει, στις προκλητικές της ενέργειες.
Είναι πολύ κρίσιμη γεωπολιτική στιγμή τονίζει ο στρατηγός, και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, πρώτα η Ιταλία και μετά η Γαλλία αγνοούν την αναθεωρητική τακτική της Τουρκίας και της ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για την Ευρωπαική άμυνα και ασφάλεια.
Και αυτό είναι πολλαπλά επικίνδυνο. Πρόσφατο το χτύπημα από τη Γαλλία, που πρότεινε την Τουρκία, ως εγγυήτρια της ειρήνης στην Ουκρανία.








