Καταδίωξη στον Ε65. Συνέλαβαν στη Λαμία άνδρα που έκλεψε τάματα από μοναστήρι

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Ο δράστης είχε κλέψει τάματα από Ιερά Μονή στην περιοχή της Ροδόπης το μεσημέρι της Τετάρτης.
Οι αστυνομικοί Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής ταυτοποίησαν τον 47χρονο άνδρα που έκλεψε 20 τάματα, σταυρούς, δαχτυλίδια, αλυσίδες από το μοναστήρι.
Λίγες μόνο ώρες μετά, το βράδυ της Τετάρτης και συνεχίζοντας την έρευνα εντόπισαν μία γυναίκα, υπήκοο Βουλγαρίας που κατείχε 2 από τα τάματα που είχαν κλαπεί. Η 45χρονη συνελήφθη και τα τάματα επεστράφησαν στο μοναστήρι.
Ο κλέφτης, εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης να κινείται με το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στο ρεύμα προς την Αθήνα. Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στον κόμβο του Σταυρού και συνέλαβαν τον οδηγό.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής








