Οικονομικός Μαρασμός για τις Μικρές Επιχειρήσεις της Λαμίας- Ο εμπορικός κόσμος εκπέμπει SOS (video)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Μία από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων ετών διανύει ο εμπορικός κόσμος της Λαμίας, σύμφωνα με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Βαγγέλη Δαμακόπουλο.
Οι μικρές τοπικές επιχειρήσεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο διαρκώς αυξανόμενο λειτουργικό κόστος, αλλά και στη βαριά φορολόγηση, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να οδηγούνται σε οικονομικό αδιέξοδο. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι μέσα στον Ιούλιο κατέβασαν ρολά τρία καταστήματα, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Συλλόγου, άλλες δύο επιχειρήσεις αναμένεται να κλείσουν μέσα στον Αύγουστο.
Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες στήριξης, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, την κατάργηση των συνεχόμενων προσφορών από ορισμένα καταστήματα, καθώς και την εντατικοποίηση των ελέγχων σε e-shops και μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες, που δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.
Δείτε video:








