Καταδίωξη 24χρονου δικυκλιστή στο Περιστέρι – Πέταξε 35 σακουλάκια κοκαΐνης στην προσπάθεια διαφυγής

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Περιστερίου ένας 24χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απείθεια και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, στο πλαίσιο της περιπολίας τους στην περιοχή του Περιστερίου, έκριναν ύποπτο έναν 24χρονο οδηγό μοτοσυκλέτας και τον κάλεσαν σε έλεγχο.
Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός, προκειμένου να διαφύγει, κινήθηκε επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως, Τρώων, Ηρακλέους και Λευκάδος, ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και τον ακινητοποίησαν οδηγώντας τον στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Περιστερίου το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο 24χρονος, όπως τονίζεται από την ΕΛΑΣ, παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς ενώ κινήθηκε ανάποδα σε μονόδρομο. Επιπρόσθετα ο 24χρονος δεν κατείχε και την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.
Κατά τη διαφυγή του, ο κατηγορούμενος απέρριψε 35 νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) που περιείχαν συνολικά 18 γραμμ. κοκαΐνης έτοιμες προς διακίνηση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 436 ευρώ.