Ο GS1 Association Greece παρουσιάζει τα 2D Barcodes (video)

Δίνοντας το παρών και πάλι στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγοράς, ο GS1, ο οργανισμός που καθιέρωσε τα barcodes πριν από 50 χρόνια, παρουσιάζει τη δυναμική των 2D barcodes, που δικαίως συστήνονται ως τα barcodes της επόμενης γενιάς!
Πρόκειται για την πρόταση του διεθνούς οργανισμού GS1 απέναντι στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, καθώς τα 2D barcodes, με ένα μόνο σκανάρισμα, δίνουν πρόσβαση σε απεριόριστες πληροφορίες, ξεκλειδώνοντας έτσι έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων.
Ο κ. Δημήτρης Χρήστου, Digital & Marketing Director του GS1 Association-Greece, μας εξήγησε πώς τα 2D barcodes που βασίζονται στα πρότυπα GS1 θα βελτιώσουν με πολλαπλούς τρόπους τις επιχειρηματικές λειτουργίες και θα παρέχουν νέες αγοραστικές εμπειρίες στους καταναλωτές.