Έπεσε η αυλαία στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις απονομές ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες ποδοσφαίρου των γενικών λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου στο ΔΑΚ Λαμίας.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final Four των πανελλήνιων σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος, με τη συμμετοχή των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ της Ελλάδας και της Κύπρου. Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες και στη συνέχεια, σε γιορτινό κλίμα, οι απονομές. Στους τελικούς δεν κατάφεραν να φτάσουν σχολικές ομάδες από την περιφέρεια στερεάς.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνο Σπαλιώρα, η διοργάνωση προσέλκυσε μεγάλο αριθμό μαθητών, γεμίζοντας τις κερκίδες του γηπέδου. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος τόσο από την επιτυχημένη διοργάνωση όσο και από την κόσμια συμπεριφορά των μαθητών εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παρούτσας, Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.