Παύλιανη- Φθιώτιδας: Από ποιον σφραγίστηκε η «Μουσική Γέφυρα Πιάνο»;

Ένα περίεργο θέμα απασχολεί την τοπική επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες. Στο επίκεντρο η όμορφη Παύλιανη το δημοφιλές χωριό της Φθιώτιδας με την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στο νομό. Σύμφωνα με μια φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί η πλέον φωτογραφισμένη ξύλινη μουσική γέφυρα πιάνου της Παύλιανης έκλεισε με λουκέτο και κανείς δεν γνωρίζει από ποιον. Η άγνοια όλων των υπηρεσιακών παραγόντων έχει ενισχύσει τα πιο απίθανα σενάρια και το χωριό είναι άνω κάτω.
Κάτοικοι και επισκέπτες ζητούν εξηγήσεις για το σφράγισμα της «Μουσικής Γέφυρας Πιάνο», σήμα- κατατεθέν της Παύλιανης.
Σύμφωνα με την δημοσιογραφική έρευνα του STAR κεντρικής Ελλάδας, άγνωστο παραμένει ποιος προχώρησε στην απαγόρευση πρόσβασης από την γέφυρα με κορδέλες, λουκέτα και ένα σημείωμα που ανέφερε: “Γέφυρα κλειστή- Μην εισέρχεστε”. Καμία υπηρεσία δεν έχει γνώση του σφραγίσματος και καμία δεν έχει εκδώσει σχετική απόφαση.
Η σελίδα Pavliani.info ανάρτησε και γνωστοποίησε τη σχετική φωτογραφία στο Facebook, όπως και ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Λαμιέων Γιάννης Κουκτιάς. Μάλιστα η σελίδα Pavliani.info αναφέρει παρέμβαση του δασαρχείου , γεγονός όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον δασάρχη Λαμίας Δημοσθένη Βασιλείου με τον οποίο επικοινωνήσαμε.
Αξίζει να σημειωθεί πως, το Star Κεντρικής Ελλάδας επικοινώνησε με το Δασαρχείο Λαμίας, τον δήμο Λαμιέων, τον πρόεδρο της κοινότητας Παύλιανης και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες που δήλωσαν άγνοια σχετικά με την απαγόρευση εισόδου στη δημοφιλή γέφυρα της Παύλιανης.
Το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη