Φθιώτιδα: Δύο εκρήξεις σε ΑΤΜ. Πήραν τα χρήματα οι δράστες. (φωτο video)

Αναστάτωση τα ξημερώματα στον Μώλο του δήμου Καμένων Βούρλων όταν άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας αφαιρώντας όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.
Η ώρα ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα όταν οι τρεις δράστες, έκοψαν τα ρολά και μπήκαν στο παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που φιλοξενεί το Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης.
Ακολούθησαν 2 δυνατές εκρήξεις και οι ληστές, που είχαν μαζί τους και όπλο, κατάφεραν να πάρουν όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο μηχάνημα. Πρόκειται για πολλές χιλιάδες ευρώ, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, οι δράστες διέφυγαν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν να βρουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι ληστές, ενώ αναζητούν και το όχημα διαφυγής τους.