Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε χωριά της Β. Εύβοιας – Η ανακοίνωση του δημάρχου Γ. Τσαπουρνιώτη

Έκδηλη είναι η ανησυχία του δημάρχου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας για τα φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ώρες στο δήμο του. Ήδη αρκετά χωριά δεν έχουν ρεύμα με τη ΔΕΔΔΗΕ να καταβάλλει προσπάθειες αποκατάστασης κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Στην σελίδα του στο fb αναφέρει:
“Παρακαλούνται όλοι οι συνδημότες μας να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση κατά τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας.
Ήδη έχουν παρουσιαστεί προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετά χωριά και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, για την αποκατάσταση των βλαβών.
Νωρίς το πρωί θα υπάρξει νεότερη επίσημη ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.
Η προστασία και η ασφάλεια όλων μας προέχει”.