Αγανακτισμένοι οι οδηγοί ταξί με τις λακούβες στους δρόμους της Λαμίας (video)

Απανωτές λακούβες και μπαλώματα στους δρόμους της Λαμίας δοκιμάζουν τις αντοχές των οδηγών ταξί, οι οποίοι δηλώνουν την αγανάκτησή τους για την κακή κατάσταση των δρόμων.
Λακούβες, μπαλώματα, ελλιπής σήμανση και άναρχα παρκαρισμένα οχήματα, ακόμα και στους πιο κεντρικούς δρόμους είναι η καθημερινότητα των επαγγελματιών οδηγών που διέρχονται πολλές φορές την ημέρα από αυτούς. Όπως επισημαίνει κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος των ραδιοταξί Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, το αποτέλεσμα είναι οι πολλαπλές ζημιές στα αυτοκίνητά τους, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που διακινδυνεύεται και η ασφάλειά τους.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος και κατέγραψε η κάμερα του Star, το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στις οδούς Θερμοπυλών, Λεωνίδου, Καβάφη και Αθηνών όπου υπάρχουν παντού λακούβες και πρόχειρα μπαλώματα από τα έργα που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο διάστημα ενώ στην οδό Καποδιστρίου υπάρχουν αρκετά σπασμένα κολωνάκια στη μέση του οδοστρώματος με τις βίδες, οι οποίες τα στερέωναν, να παραμένουν εκτεθειμένες στην επιφάνεια.
Ο κ. Γρηγορόπουλος υπενθύμισε επίσης το πρόβλημα στη στάθμευση των ταξί στην πιάτσα στην οδό Καβάφη. Όπως αναφέρουν οι οδηγοί ταξί η κατάσταση είναι παρόμοια και σε άλλους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.