Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με το νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ Λαμίας
Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, πραγματοποίησε στο Δημαρχείο, το πρωί της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) Λαμίας, Ταξίαρχο Πέτρο Περιμένη, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή, Υποστράτηγο ε.α Αναστάσιο Μαυρομάτη.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Διοικητή του ΚΕΥΠ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και υπογράμμισε τη σημασία της μονάδας για την τοπική κοινωνία και την οικονομία της περιοχής. Εξέφρασε παράλληλα την πρόθεση του Δήμου να στηρίξει δράσεις του Κέντρου.
Επίσης ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή για την επιτυχημένη θητεία του στο ΚΕΥΠ και συνολικότερα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και την κοινή βούληση για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ του Δήμου Λαμιέων και του ΚΕΥΠ Λαμίας.