Διαμαρτυρία Αλιβέρι: Δεν κάνουν πίσω μαθητές, γονείς και καθηγητές

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Αποφασισμένοι να αλλάξουν την άδικη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει τρία Τμήματα από το 1ο και 2ο λύκειο Αλιβερίου είναι γονείς, καθηγητές και γονείς.
Η πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης στέφθηκε με επιτυχία.
Στη συνέχεια αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νίκο Μπαράκο.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και η εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Βασιλική Τζανουδάκη.
Η ΕΛΜΕ για όσα συμβαίνουν στα σχολεία της Εύβοιας εξέδωσε ανακοίνωση:
Η ΕΛΜΕ Εύβοιας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των μαθητών/τριών των σχολείων του νομού μας ΓΕΛ Αλιβερίου για έγκριση των ολιγομελών τμημάτων στην Β’ και Γ’ τάξη Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ και το δικαίωμά τους να παραμείνουν στα σχολεία τους. χωρίς να αλλάξουν κατεύθυνση και ειδικότητα. Οι τοπικές κοινωνίες η μια μετά την άλλη ξεσηκώνονται για να διεκδικήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα των παιδιών στη μόρφωση και να διατρανώσουν τοην απαίτησή τους να μην ερημώσουν οι περιοχές τους.
Γιατί ώς γνωστο “όπου κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή”
Μετά το Αυλωνάρι, συνεχίζουμε για να λειτουργήσουν τα τμήματα σε Αλιβέρι, Μαντούδι αλλά και για το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλκίδας , όπου η κυβέρνηση θέλει να στοιβάξει 42 ενήλικες εργαζόμενους μαθητές σε ένα τμήμα.
Να μην το επιτρέψουμε!









