Εντυπωσιακή η παρουσία πολιτών και φορέων στην φιλανθρωπική εκδήλωση του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών (video)

Εντυπωσιακή η συμμετοχή του κόσμου στην φιλανθρωπική εκδήλωση του μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών το απόγευμα της Κυριακής, στο κέντρο διασκέδασης Αρίων.
Ο κ. Συμεών ευχαρίστησε τους μεγάλους χορηγούς, τους εκατοντάδες δωρητές και ευεργέτες του τεράστιου φιλανθρωπικού έργου της μητρόπολης Φθιώτιδας, κάνοντας παράλληλα και απολογισμό 3ετίας.
Χαρακτήρισε την μεγαλειώδη παρουσία απλών πολιτών, αλλά και όλων των φορέων της Φθιώτιδας, ως έμπρακτη βοήθεια και αναγνώριση της προσπάθειας, με ενδυνάμωση της διάθεσης για ακόμη περισσότερη δουλειά και προσφορά.
Ο κ. Συμεών έδωσε το μετάλλιο του Οσίου Βησσαρίωνα, στον 22χρονο Διονύση, ο οποίος πρόσφατα όρμησε σε φλεγόμενο ημιυπόγειο και έσωσε ένα μωρό. Εκτός από το μετάλλιο, του έδωσε και ένα φάκελο με χρηματικό ποσό, καθώς επίσης και ένα προσωπικό γράμμα.
Η γιορτινή βραδιά περιλάμβανε φαγητό, ζωντανή μουσική και τραγούδια από τα τμήματα της Βυζαντινής Σχολής “Γερμανός ο Μελωδός”, καθώς και πολλά δώρα. Επίσης η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από ένα ειδικό πρόγραμμα για μικρά παιδιά, με πολλές εκπλήξεις.