Στο Κέντρο Υγείας και σε οδικά έργα του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας ο Φάνης Σπανός. (video)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του
tvstar.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
αγαπημένα σου στη Google
Συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε ώστε το επόμενο διάστημα να αποδώσουμε χρήσιμα και όμορφα πράγματα στην κοινωνία αυτής της πολύ ωραίας περιοχής, ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Αμφίκλεια ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Ο κύριος Σπανός επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας της Αμφίκλειας στο οποίο ολοκληρώθηκε το έργο της κτηριακής αναβάθμισης και στη συνέχεια βρέθηκε σε οδικά έργα, στην παράκαμψη Μοδίου, στην Φτερόλακα στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού και στον δρόμο Ζέλι Καλαπόδι.
Οι εκκρεμότητες και οι οφειλές μας προς τους συμπολίτες μας είναι ακόμη πολλές επεσήμανε ο κύριος Σπανός
Η συνεργασία πρώτου και δεύτερου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας η δήμαρχος Αμφίκλεια – Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.








