Τρεις θάνατοι από covid μέσα σε ένα 24ωρο στο Νοσοκομείο Λαμίας – 12 νεκρούς μετρά η Φθιώτιδα μέσα στο Μάϊο

Δεν πρόλαβε να «μπει» ο Μάιος και ήδη η Φθιώτιδα μετρά 12 νεκρούς.
Μάλιστα, μέσα σε μόλις ένα 24ωρο «έφυγαν» από τη ζωή τρεις συνάνθρωποι μας, οι οποίοι έδιναν τη δική τους μάχη με τον κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Λαμίας.
Ηλικιωμένος από την Λαμία, 81 ετών που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας έφυγε από τη ζωή το Σάββατο. Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στη ΜΕΘ διασωληνωμένος έναν μήνα, από τις 7 Απριλίου. Δυστυχώς όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Δυστυχώς, τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 94χρονος Λαμιώτης κατέληξε νικημένος από τον κορονοϊο. Ενώ με διαφορά λίγων ωρών, έφυγε από τη ζωή και ένας 76χρονος από χωριό του Δομοκού.
Και οι δύο ηλικιωμένοι νοσηλεύονταν στην απλή κλινική covid στο Πέτρινο κτίριο του Νοσοκομείου Λαμίας.
Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου καθημερινά καταφθάνουν περιστατικά covid.
Στο πέτρινο κτίριο του ιδρύματος νοσηλεύονται 47 άτομα, ενώ ασφυκτική παραμένει και η κατάσταση στη ΜΕΘ covid, όπου τα 9 από τα 12 κρεβάτια είναι κατειλημμένα.