Τζίνα Οικονόμου: Οικογενειακώς κατά της πανδημίας (video)

Η Τζίνα Οικονόμου στον STAR FM για την πανδημία
Την πιο δυνατή εμπειρία οικογενειακώς, στην 1η γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας, ζει η ιατρός και πολιτευτής Ευρυτανίας Τζίνα Οικονόμου με την οικογένειά της.
Ιατροί και οι τέσσερις, ζουν την αγωνία των ασθενών με κορονοϊό ,αλλά και των πολιτών που πάσχουν από άλλα σοβαρά νοσήματα και δεν επιδέχεται αναβολή, ούτε η θεραπεία τους, αλλά ούτε και η όποια χειρουργική επέμβαση είναι επιβεβλημένη. Αδιαμφισβήτητα, συμπληρώνει η κυρία Τζίνα Οικονόμου μέσα από τον star fm, πρώτη φορά και σε τέτοια έκταση, υφίσταται πίεση το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας μας.
Ερωτηθείσα η Τζίνα Οικονόμου για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, που πήρε έγκριση χθες στην Μεγάλη Βρετανία, απάντησε ότι δεν έχει καμία επιφύλαξη, αφού τα πάντα ελέγχονται από διεθνείς ανεξάρτητους οργανισμούς.