Πάλεψε αλλά έχασε.. Μαρκόπουλο – ΑΟΛ 3-0

Αν και προσπάθησε ο ΑΟΛ γνώρισε την 2η του ήττα στο πρωτάθλημα της VolleyLeague γυναικών. Με τις Τζομπανίδου, Κούση και Καλανταρίδου να επιστρέφουν, έχασε εκτός έδρας από το Μαρκόπουλο με 3-0 σετ (25-18, 28-26, 25-17) Επόμενο ματς για τα κορίτσια της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο με τον Παναθηναϊκό.
Αν και ο ΑΟΛ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του 1ου σετ 5-6 έχοντας την κεντρική Τζομπανίδου στο αρχικό σχήμα, με επιθέσεις κυρίως της Κομλένοβιτς, στη συνέχεια έχασε έδαφος. Το Μαρκόπουλο αρχικά με πόντους της ακραίας Ασημίνας Νικολογιάννη και στη συνέχεια της Αμερικανίδας Γιασμίν Μπένταρτ, εκμεταλλεύτηκε την αφλογιστία της Λαμιώτικης ομάδας και τα προβλήματα στην υποδοχή και τρέχοντας ένα σερί 6-0 βρέθηκε να προηγείται με σκορ 19-10. Ο ΑΟΛ είχε και 2ο κενό διάστημα παρά τα τάιμ άουτ του Ηλία Αγγέλη που έριξε στο ματς και την Κούση και βρέθηκε πίσω ακόμη και με 12 πόντους 24-12. Η ομάδα του Αγγέλη ξύπνησε προς το τέλος όμως ήταν αργά. Μπορεί να πήρε 6 πόντους σερί όμως τελικά έχασε το σετ με 25-18.
Στο 2ο σετ τα κορίτσια του ΑΟΛ έδειξαν επηρεασμένα από το προηγούμενο σετ και βρέθηκαν να χάνουν με 7-3 και 13-5. Το Μαρκόπουλο που συνέχισε να είναι επιθετικά αποτελεσματικό, αισθάνθηκε πίεση από τις φιλοξενούμενες που δημιούργησαν πρόβλημα στην αντίπαλη υποδοχή από το σερβίς και κατάφεραν να μειώσουν και να περάσουν μπροστά 14-15 αφού ανέβασαν την απόδοσή τους τόσο η Σέρβα διαγώνια Κομλένοβιτς, όσο και η Αμερικανίδα Έιντζελ Γκάσκιν. Το σετ συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και το Μαρκόπουλο να παίρνει μία διαφορά 3 πόντων 21-18 αφού εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του ΑΟΛ με την πασαδόρο Αρναούτου να διαχειρίζεται έξυπνα το σετ στα σημαντικά σημεία. Το σκορ έγινε 23-20 με κρίσιμο πόντο της ακραίας Βάλιας Ευαγγελίου όμως ο ΑΟΛ αρνήθηκε να παραδοθεί. Η Μιργιάνα Κομλένοβιτς και το μπλοκ της Ειρήνης Τζομπανίδου κράτησαν την ομάδα τους ζωντανή. Η προσπάθεια τους όμως έπεσε πάνω στην εντυπωσιακή Μπένταρτ που οδήγησε το σετ πολύ μακριά για να το κατακτήσει το Μαρκόπουλο με 28-26 με άσσο της Νικολογιάννη και να προηγηθεί με 2-0 στο παιχνίδι.
Στο 3ο σετ όπου ο Ηλίας Αγγέλης είχε και την Καλανταρίδου στο τερέν.. οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πηγαίνοντας μαζί στο σκορ 3-3, με το Μαρκόπουλο χάρη στις επιθέσεις της Νικολογιάννη να προηγείται με 9-5 διατηρώντας στη συνέχεια μια διαφορά 4 πόντων. Οι γηπεδούχες έκαμψαν την αντίσταση του ΑΟΛ και αύξησαν κι άλλο τη διαφορά στους 6 με 19-13. Με κορυφαίες τις Μπέταρτν και Νικολογιάννη έφτασαν στη νίκη με 25-17.