5 αστυνομικοί θετικοί, 30 σε καραντίνα. Εγκληματική αμέλεια καταγγέλλει ο Ν. Τριανταφύλλης. (video)

5 αστυνομικοί από τη Φθιώτιδα είναι θετικοί στον κορωνοϊό και 30 ακόμη σε καραντίνα ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας στο νομό είναι σε συναγερμό.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκο Τριανταφύλλη όταν τα μέλη της διμοιρίας επέστρεψαν από την Αθήνα παρουσιάστηκαν στις υπηρεσίες και δούλεψαν κανονικά.
Ο κύριος Τριανταφύλλης μιλώντας στο Μεσημβρινά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας, καταγγέλλει την διοίκηση για εγκληματική αμέλεια αφού δεν φρόντισε να μπουν σε καραντίνα οι συνάδελφοι του.
Μας αντιμετωπίζουν ως αναλώσιμους επισημαίνει και προσθέτει πως δεν προστατεύουν την υγεία των αστυνομικών και των οικογενειών τους αλλά και των πολιτών που έρχονται σε επαφή.
Στο μεταξύ σε καραντίνα βρίσκονται 15 μέλη της ομάδας της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης καθώς ένας από τους ποδοσφαιριστές είναι αστυνομικός που έχει βρεθεί θετικός στον covid 19 και ο οποίος είναι ασυμπτωματικός.