Βάρρας και Μαρούλης διασταύρωσαν τα ξίφη τους μέσα από το Star (φωτο-video)

Στον Βορίδη οι αγρότες της Ανθήλης για την συνδεδεμένη ενίσχυση.
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους δήλωσαν από την πλατεία της Ανθήλης οι αγρότες που εξαιρέθηκαν από την καταβολή της ειδικής ενίσχυσης για το βαμβάκι.
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα του Σαββάτου ξεκαθάρισαν πως δεν θα το βάλουν κάτω παρά την σκληρή στάση του ΟΠΕΚΕΠΕ και την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο πρόεδρος του Οργανισμού πληρωμής κοινοτικών ενισχύσεων Γρηγόρης Βάρρας σε ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία μέσα από το δελτίο του Star εξήγησε πως ουδείς αγρότης αδικείται και πως ο επανέλεγχος έγινε με 13 διαφορετικούς τρόπους.
Εκνευρισμένος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας Γιάννης Μαρούλης απαντώντας επέμεινε πως 205 αγρότες χάνουν χρήματα που τους ανήκουν και σχολίασε πως ο κ. Βάρρας εκτελεί εντολές. Για να πάρει την απάντηση πως «κάποιοι θέλουν να πάρουν επιδοτήσεις τζάμπα και βερεσέ».
Στο πλευρό τον αγροτών της Ανθήλης βρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης αλλά και από το ΚΚΕ ο κ. Κώστας Μπασδέκης.