Παγοδρόμια πολλές γειτονιές της Χαλκίδας. Χωρίς νερό στις βρύσες πολλά σπίτια

Παγετός επικρατεί στην πόλη της Χαλκίδας με τα πεζοδρόμια, τις ανηφόρες και τις κατηφόρες να έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια.
Σήμερα η κίνηση ήταν στο κέντρο πιο μειωμένη σε σχέση με άλλες φορές. Άδεια ήταν και η λαϊκή αγορά τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από πολίτες-καταναλωτές.
Η ηλεκτροδότηση σχεδόν έχει αποκατασταθεί, μένει όμως άλυτο ακόμη το θέμα του νερού. Πολλές συνοικίες δεν έχουν λόγω βλαβών στις γεωτρήσεις από το δίκτυο της ΔΕΗ. Σχετική ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο δήμος Χαλκιδέων:
Ο Δήμος Χαλκιδέων και η ΔΕΥΑΧ έγιναν αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών πολιτών του Δήμου, για τη διακοπή υδροδότησης διαφόρων περιοχών, κατά την 8/1/2019, η οποία και συνεχίζεται μέχρι τις πρωινές ώρες της 9/1/2019.
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η διακοπή υδροδότησης οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις βλάβες που έχει το δίκτυο της ΔΕΗ από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί μέχρι αυτή την ώρα, ώστε να τροφοδοτηθούν με ηλεκτρικό ρεύμα οι γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΧ και να διοχετευτεί το νερό στο Δίκτυο.
Ο Δήμος διαμαρτύρεται εντονότατα και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και εγκαλεί τη Διοίκηση της ΔΕΗ.
Απαιτούμε να αποκατασταθούν οι βλάβες και να υδροδοτηθούν οι περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων , οι οποίες επί διήμερο στερούνται του φυσικού αυτού αγαθού.