Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος σε πανήγυρεις ενοριών προς τιμή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, με αφορμή την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης,επισκέφθηκε Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίες πανηγύρισαν τους προστάτες Αγίους Βασιλείς καιΙσαποστόλους.
Το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου 2018, χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό του ομωνύμου Ι. Ναού στιςΕργατικές Κατοικίες Χαλκίδος και κήρυξε τον θείο λόγο για τους εορτάζοντες Αγίους, παρουσία Κληρικώντης Ι. Μητροπόλεως, με προεξάρχοντα τον Αρχιερατικό Επίτροπο Χαλκίδος, Αρχιμ. Νικηφόρο Ευσταθίου και την συμμετοχή των Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού, Πρωτοπρεσβ. Νικολάου Κούτου, Πρεσβ.Εμμανουήλ Νταλλαρή, Πρεσβ. Αντωνίου Ρίζου – Εφημερίου του Παρεκκλησίου καιτων Διακ. Νικολάου Πριμηκυρίου και Ευγενίου Τσάλλα.
Το πρωί της Δευτέρας 21 Μαΐου 2018 χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Όρθρου, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό της Ενορίας Νεροτριβιάς, συλλειτουργούντων τουΙεροκήρυκος Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού, του Εφημερίου της Ενορίας Πρεσβ. Κυριάκου Δημητρίου και του Διακ.Νικολάου Πριμηκυρίου. Μετά την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της λιτανεύσεως της Ι.Εικόνος των εορταζόντων Αγίων πέριξ του Ιερού Ναού, ενώ είχε συνάντηση και με τα παιδιά του Κατηχητικού τηςΕνορίας, για την λειτουργία του οποίου συνεχάρη ιδιαιτέρως τον Εφημέριο π. Κυριακό. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος και οι συνοδοί του μετέβησαν στο χωριό Κουρκουλοί τουΔήμου Λίμνης- Μαντουδίου-Αγίας Άννας, όπου στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής, προέστη της εξοδίου Ακολουθίας τουαοιδίμου Νικολάου Μάρκου, πατρός του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κηρέως, Πρωτοπρεσβ. Ιωάννου Μάρκου.