ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ένταλμα κατά του Ιβάν Σαββίδη – Αναζητούνται κι άλλοι τέσσερις

– Αναζητείται ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα. Το ένταλμα κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ εκδόθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αφορά στην εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο όχι στο γεγονός ότι οπλοφορούσε. Τι αναφέρει ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα.
Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το ντέρμπι της ντροπής στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ και μετά από… τρεις ώρες αποφασίστηκε να «τελειώσει» με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων αλλά θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. Όλα αυτά ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα για τον μεγαλομέτοχο των ασπρόμαυρων, Ιβάν Σαββίδη.
Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12.03.2018) έγινε γνωστό ότι έχει εκδοθεί ένταλμα αναζήτησης στα πλαίσια του αυτοφώρου κατά του Ιβάν Σαββίδη και ακόμη τεσσάρων ατόμων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας και παράνομη εισβολή σε αθλητικό χώρο.
Σημειώνεται ότι στο ένταλμα, δεν υπάρχει αναφορά στο ζήτημα του όπλου διότι το κατέχει νόμιμα και δεν το έβγαλε από την θήκη του.