Δυναμικό παρόν της Condito στη FoodExpo 2018

Συνεπής στο ραντεβού της, η Condito συμμετέχει στη Food Expo 2018 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάζονται στο κοινό τα νέα προϊόντα της Condito με την ανανεωμένη πρωτοποριακή εικόνα, ενώ σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές!
Οι νέες κατηγορίες που παρουσιάζονται στους επισκέπτες της FoodExpo είναι:
✓ Κλασική σειρά (κέτσαπ classic, μουστάρδα απαλή, μουστάρδα πικάντικη, μαγιονέζα classic, μαγιονέζα light)
✓ Ειδικά Προϊόντα Free From
Μουστάρδα Plus (επαγγελματική και retailσυσκευασία)
Κέτσαπ με στέβια & Μαγιονέζα χωρίς αυγό
Προϊόντα φιστικοβούτυρου (απαλό, crunchy, με μέλι)
Η Condito παρουσίαζει και τα νέα sub-brands ”GreenLine” & ”Νήστις” τα οποία έρχονται να πλαισιώσουν το χαρτοφυλάκιο των φυτικών αναπληρωμάτων τυριού που διαθέτει η εταιρεία:
✓ Green Line
✓ Νήστις
Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας στο Hall3 B9C9 στο Metropolitan Expo 10-12 Μαρτίου 2018!