Συνελήφθη 30χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του

Ο άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη ανιψιά του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας 30χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ επανάληψη την 12χρονη ανιψιά του από τότε που εκείνη ήταν 8 ετών.
Οι αρχές πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι του στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, κάνοντάς το… φύλλο και φτερό.
Κατάσχεσαν για περαιτέρω έρευνα τον υπολογιστή του ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο για διαφορετικό αδίκημα εξαιτίας κάποιων ευρημάτων που εντόπισαν κατά την έρευνα στο σπίτι του.
Γι’ αυτόν τον λόγο ο άνδρας βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη την ώρα που σε βάρος του υπάρχει η καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.