Στην 135 πτέρυγα μάχης Τσίπρας και Καμμένος(φωτο)

Στην 135 πτέρυγα μάχης στη Σκύρο βρέθηκαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος.
Ήταν μια επίσκεψη – «μήνυμα» προς τον Ερντογάν και την Τουρκία, λίγα 24ωρα μετά το επεισόδιο στα Ίμια και τον εμβολισμό του περιπολικού «Γαύδος» από το τουρκικό πλοίο «Umut».
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Σκύρο με την οικογένειά του για την Καθαρά Δευτέρα. Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στο νησί αποφάσισε να επισκεφτεί τη Μοίρα απ’ όπου απογειώνονται τα ελληνικά μαχητικά που αναχαιτίζουν τους Τούρκους που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο.
Τσίπρας: Ήρθα σ’ αυτούς που προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.
Μαζί ανέβασε και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη μοίρα.