Αύριο στην Λαμία «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα»

Η κωμωδία των Άνταμ Λονγκ, Τζες Ουίνφιλντ και Ντάνιελ Σίνγκερ, “OΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ”, παίζεται 5 χρόνια στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία. Μετά την αναβολή της παράστασης την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ασθένειας της Ναταλίας Δραγούμη, οι παραστάσεις θα γίνουν κανονικά αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
Η ηθοποιός το βράδυ της περασμένης Τρίτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους που ένιωσε στην κοιλιά, κατά τη διάρκεια της παράστασης το «Μήλο», στο θέατρο Αθηνά, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Θανάση Τσαλταμπάση.
Όπως είπε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιώργος Βάλαρης, η ηθοποιός πήρε παυσίπονα προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και μετά το τέλος της παράστασης πήγε στο νοσοκομείο καθώς οι πόνοι δεν υποχωρούσαν.
Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, η ηθοποιός είχε οξεία σκωληκοειδίτιδα και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας δύο παραστάσεις στις 6.30μ.μ. και 9.30 μ.μ.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Ναταλία Δραγούμη, Αντώνης Λουδάρος, Γεράσιμος Γεννατάς, Άκης Σακελλαρίου. Σκηνοθεσία: Κων/νου Αρβανιτάκη