Τελευταίες Ειδήσεις

 traumatismoi sto ghpedo

Αλλεπάλληλοι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, εν όψει μάλιστα του αγώνα μπαράζ με την Κροατία, με τον πλέον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου.

Οι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο θα αποτελέσουν κεντρικό θέμα του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα», που θα διεξαχθεί από το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

iatrikh

Κεντρικοί ομιλητές στη θεματολογία αυτή θα είναι ο καθηγητής L. Serratosa, μέχρι πρότινος υπεύθυνος της ιατρικής ομάδας της Real Madrid, καθώς και ο υπεύθυνος της υγειονομικής υποστήριξης της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου καθηγητής Γ. Γκοδόλιας, ορθοπεδικός. Επιπλέον, στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν πολλοί γνωστοί καθηγητές της Ορθοπεδικής του Ιατρικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν με διαλέξεις και εισηγήσεις σε στρογγυλές τράπεζες διάσημοι ξένοι ομιλητές και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες σε άλλα ακόμη ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται της Αθλητιατρικής. Επίσης, θα διοργανωθούν εφαρμοσμένα φροντιστήρια και θα υπάρχουν ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ARTION Conferences & Events, στο τηλ: 2310250927 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 Το STAR Κεντρικής Ελλάδας, πάντα κοντά σε σημαντικά γεγονότα, συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.