Τελευταίες Ειδήσεις

 

lipo 6Η εμφάνιση στην παραλία προκαλεί… πονοκέφαλο σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τοπικού πάχους. Η σύγχρονη αισθητική δερματολογία, ωστόσο, έχει τη λύση για ένα σμιλεμένο σώμα μόλις μια ανάσα πριν τις διακοπές! Η δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ Αμαλία Τσιατούρα προτείνει τις κορυφαίες αναίμακτες θεραπείες λιπόλυσης!

Νικήστε στα σημεία με Smartlipo

Στη μάχη για την απόκτηση ενός καλλίγραμμου σώματος συχνά στέκονται εμπόδιο  γενετικοί και ορμονικοί παράγοντες που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εναπόθεση λίπους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα.  Με την εξελιγμένη laser λιποαναρρόφηση Smartlipo το πρόβλημα του τοπικού πάχους λύνεται άμεσα και οριστικά! Η μέθοδος είναι ανώδυνη, εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούνται  τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σου.

Η διαδικασία

 Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του laser κάτω από το δέρμα κατευθύνοντάς την στην προβληματική περιοχή. Αυτή η ενέργεια «λιώνει» τα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τα τελευταία να απομακρύνονται ρευστοποιημένα από το σώμα. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Μόλις μια συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Κρυολιπόλυση: Με τη δύναμη του ψύχους

Όταν οι προσπάθειες απώλειας τοπικού πάχους σε γλουτούς, μηρούς, κοιλιά  ή γάμπες πέφτουν στο κενό παρά την εντατική διατροφή  και άσκηση, τη λύση δίνει η κρυολιπόλυση! Η αναίμακτη μέθοδος λιπόλυσης και λιπογλυπτικής εφαρμόζει ελεγχόμενη ψύξη στα σημεία που παρατηρείται συσσωρευμένο λίπος. Αποτέλεσμα είναι η  κρυσταλλοποίηση των ευάλωτων στο ψύχος λιποκυττάρων και η ακόλουθη καταστροφή και αποβολή τους από τον οργανισμό μέσω του λεμφικού συστήματος. Το θεαματικό είναι ότι η συσκευή Cryolipo ενσωματώνει ραδιοσυχνότητες και υπερήχους προσφέροντας ενισχυμένη λιπόλυση (απώλεια μέχρι 24% από την πρώτη κιόλας συνεδρία) και σύσφιγξη στο δέρμα. Μετά από 3 έως 5 συνεδρίες οι γλουτοί σου θα είναι ορατά σμιλεμένοι με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς πόνο και χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου!

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451 

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

“Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος”

Dr Tsiatoura

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.