Τελευταίες Ειδήσεις

Διευκρινίσεις έδωσε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου από το Λιβαδειά για τον Αριθμό Ταυτότητας Ακινήτου στις φετινές δηλώσεις του ΟΣΔΕ.

Κανονικά θα πληρωθούν τα δικαιώματα όσων ακινήτων δεν έχουν (ΑΤΑΚ), με την υποχρέωση οι αγρότες να τον προσκομίσουν μέχρι την υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ της επόμενης χρονιάς. 

Το πρόγραμμα της απονιστροποίησης τόνισε παράλληλα αποτελεί πρωτίστως φιλοπεριβαλλοντική δράση και όχι εισόδημα με αφορμή στις έντονες διαμαρτυρίες των αγροτών για τον αποκλεισμό του μικρού κλήρου από το πρόγραμμα.

Σχόλια (1)

Βαθμολογήθηκε 0 από 5 αστέρια βασισμένο σε 0 ψήφους
  1. River

Δεκαχιλιαρα στους τσιφλικάδες του κάμπου με λίγα λόγια για το πρόγραμμα απονυτροποιησης. Διπλανά χωράφια το ένα μέσα με 16 μόρια το άλλο έξω για με 11. Αυξήσει τώρα της χρηματοδότησης από άλλους εθνικούς πόρους και ένταξη τώρα πια ζωνών και όχι...

Δεκαχιλιαρα στους τσιφλικάδες του κάμπου με λίγα λόγια για το πρόγραμμα απονυτροποιησης. Διπλανά χωράφια το ένα μέσα με 16 μόρια το άλλο έξω για με 11. Αυξήσει τώρα της χρηματοδότησης από άλλους εθνικούς πόρους και ένταξη τώρα πια ζωνών και όχι μεμονωμένα τεμάχια.

Διάβασε περισσότερα
 
Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Αφήστε τα σχόλια σας

Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.