Τελευταίες Ειδήσεις

Προτάσεις από το Δήμο Θηβαίων αναμένει η κυβέρνηση και η αρμόδια ειδική γραμματεία του υπουργείου για την προώθηση λύσης στη ζήτημα της λειτουργίας του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στο Πυρί.

epal9Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη έκθεση εργαστηριακών έργων των μαθητών του 1ου και του εσπερινού ΕΠΑΛ της Λιβαδειάς.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019, η πρώην ευρωβουλευτής και υπουργός Κατερίνα Μπατζελή.

Με ομιλητές τον πρώην υπουργό Γιάννη Μανιάτη και τον Δημήτρη Χατζησωκράτη το Κίνημα Αλλαγής στη Λιβαδειά πραγματοποίησε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο Χρήστος Παλαιολόγος στην Κρύα, στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας φάσης των εσωκομματικών διεργασιών της ερχόμενης Κυριακής.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΛ, εθελοντικές ομάδες και συλλόγους στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας του πρόσφυγα.

Η Μαρία Φαραντούρη τραδούδησε στα δεύτερα γενέθλια λειτουργρίας του μουσείου της Θήβας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας με το σύλλογο Κοινόν των Βοιωτών και με τη συμμετοχή της εφορείας Αρχαιοτήτων.

Δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας στη σωρό του άτυχου παιδιού ηλικίας 3,5 χρόνων που βρήκε τραγικό θάνατο στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Θήβας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο βόθρο λυμάτων του κέντρου.

EKEPSIE11Αυτοψία στο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου στο Λαφύστι Λιβαδειάς πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών συνοδευόμενος από τη δήμαρχο Λεβαδέων και τον υπέθυνο δημοσίων σχέσεων του ομίλου Μυτηλιναίου όπου αποτελεί χορηγό του έργου.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.