Τελευταίες Ειδήσεις

Σε υψηλούς τόνους μεταξύ της Δημοτικής πλειοψηφίας και της Λαϊκής Συσπείρωσης κινήθηκε η νεότερη συνεδρίαση του ΔΣ Λεβαδέων με αφορμή την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στους τομείς καθαριότητας των Δήμων λόγω της πρόσφατης απόφασης της ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

AT ALIARTOU2Με 12 αστυνομικούς στη δύναμή του λειτουργεί το ΑΤ Αλιάρτου στο πλαίσιο του νέου σχεδίου αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Βοιωτίας που τέθηκε σε εφαρμογή.

 

zannias8Τις πληγείσες αγροτικές περιοχές από την πρόσφατη θεομηνία στη Βοιωτία επισκέφθηκε αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ Θανάσης Ζαννιάς προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών και να καταβληθούν έγκαιρα οι αποζημιώσεις στους αγρότες.

SKOUPIDIA1Έκκληση στους πολίτες της Λιβαδειάς να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους απηύθυνε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Παπαθανασίου λόγω της πανελλαδικής κινητοποίησης των εργαζομένων στους αντίστοιχους τομείς.

Η Νέα Οδός ανακοινώνει την τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που είναι σε ισχύ από τις 3 Μαΐου στον Αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ στην περιοχή της λίμνης Υλίκης, με στόχο τη διενέργεια εργασιών κατασκευής του τμήματος Υλίκη – Κάστρο.

 

festival2Με συνθήματα κατά της νομιμοποίησης της κάνναβης στη χώρα πραγματοποιήθηκε το 12ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ στη Λιβαδειά από το παράρτημα του ΕΣΥΝ σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της περιοχής.

Antidimarxos XatzistamatisΟ Δήμος Θηβαίων καταδικάζει την απρόκλητη, βίαιη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε στις 18/6/2017 ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης,

katastrofes31Ξεριζώθηκαν δέντρα και έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ από την ένταση του ακραίου καιρικού φαινομένου που χτύπησε τρία χωριά της Λιβαδειάς.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.