Τελευταίες Ειδήσεις
Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου της Θήβας πέρασαν και πάλι οι αγρότες της Βοιωτίας για τις κινητοποιήσεις τους στο Κάστρο το 2010.

ANTIKARKINIKI4Μόδα, ομορφιά και πολύ κέφι περιελάμβανε η νέα εντυπωσιακή εκδήλωση του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειά.

Μήνυμα στο εσωτερικό της παράταξης έστειλε με νόημα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καράμπελας με αφορμή στις τελευταίες εσωκομματικές παραφωνίες και αποπομπές.

askis11Στο 7ο Δημοτικό σχολείο της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία η ετήσια άσκηση ετοιμότητας των διασωστικών δυνάμεων.

1KILOKANNABHSΑπό αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθη 25χρονος Έλληνας για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Σε φάση χρηματοδότησης μπαίνει το μεγαλόπνοο σχέδιο εξυγίανσης της ευρύτερης περιοχής του Ασωπού ποταμού που προωθεί η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά την υπογραφή του τελικού κειμένου του φάκελο του έργου στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας.

Ανθοκομική Έκθεση και BAZAAR τοπικών προϊόντων διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Δαύλειας για να γιορτάσει την Άνοιξη που σηματοδοτεί την αναγέννηση και την ομορφιά της φύσης.

Στην επαναλειτουργία του σταθμού στα Βάγια Βοιωτίας του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθήνα-Τιθορέα προχωρά το Υπουργείο Υποδομών μετά από το αίτημα τοπικών φορέων και βουλευτών του Νομού.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.