Τελευταίες Ειδήσεις

Πριν από τις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο πρώτος κυκλικός κόμβος στη Λιβαδειά στη συμβολή των οδών Δημάρχου Παλαιολόγου, Σοφοκλέους και Χαιρωνείας.

ekthesi2Στο κτίριο της Νεροτριβής φιλοξενείται η 2η έκθεση παραδοσιακής φορεσιάς και αντικειμένων καθημερινής χρήσης που διοργάνωσε ο σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου Λιβαδείας.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου στη Λιβαδειά.

Επιβατικό όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και κατέληξε σε χωράφι στην παλαιά Εθνική οδό Θήβας Λιβαδειάς, λίγο πριν τη διασταύρωση των Βαγίων.

Εκτός οδοστρώματος παραπλεύρως της παλιάς εθνικής οδού Λαμίας - Λιβαδειάς

Τον ληστή που επιτέθηκε με μαχαίρι και άρπαξε την τσάντα 35χρονης χθες το βράδυ στην Θήβα, αναζητά η αστυνομία.

Στην αποκεντρωμένη διοίκηση κατά της πρόσφατης απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου, που αποκλείει  το Δήμο από το έργο αγροτικής οδοποιίας στην Κωπαίδα, αποφάσισε να προσφύγει ομόφωνα το ΔΣ Λεβαδέων.

Ημερίδα με θέμα «Αναδεικνύοντας τη Θήβα μέσω των μνημείων της πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο από το Δήμο Θηβαίων σε συνεργασία με το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.