Τελευταίες Ειδήσεις

 

Συνάντηση εργασίας με την ειδική γραμματέα κοινωνικής ένταξης στο δημοτικό κατάστημα και αυτοψία στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Πυρί πραγματοποιήθηκε στη Θήβα στο πλαίσιο της αναζήτησης λύσης στο μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο δήμος με τη λειτουργία του καταυλισμού.

Ήταν 2.30 μετά τα μεσάνυχτα όταν πέντε άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα, μπήκαν σε σπίτι στο Δήλεσι όπου κατοικούσαν και συμβίωναν δύο άντρες 48 και 38 ετών αντίστοιχα.

Μικρό καλάθι κρατά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ορχομενού για την πορεία του έργου της αποχέτευσης και κυρίως για τη λειτουργία του.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες υπογραφής της σχετικής σύμβασης για την έναρξη του βιολογικού καθαρισμού στη δημοτική ενότητα των Θεσπιών.

Η Λαική Συσπείρωση θα διεκδικήσει το Δήμο Ορχομενού και στις εκλογές του 2019 χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί ποιος θα ηγηθεί του δημοτικού ψηφοδελτίου.

Στον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων, οι βουλευτές του νομού και αγρότες της περιοχής διεκδικώντας αρδευτικό νερό από την Υλίκη για τον κάμπο της Θήβας.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας στη Λιβαδειά παρουσίασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς.

 

Τραυματισμένος μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς αιωροπτεριστής ο οποίος λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι έπεσε σε πλαγιά του Παρνασσού κοντά στην Αράχωβα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.