Τελευταίες Ειδήσεις

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκε η νεότερη συνεδρίαση του ΔΣ Ορχομενού με αφορμή στην εισήγηση του Δημάρχου για ανάκληση πρόσφατης ομόφωνης απόφασης του σώματος που αφορούσε στις μετρήσεις θορύβου και τονικότητας του αιολικού πάρκου στην κοινότητα Κοκκίνου.

Το δίκτυο NATURA διώχνει τα δίχτυα που τοποθετήθηκαν στις παραλίες του Κορινθιακού για να προστατέψουν τους λουόμενους από τις τσούχτρες και τις μέδουσες και να μην καταστραφούν οικονομικά οι επιχειρηματίες της περιοχής.

APOLOGISMOS15Δεν παρέκλινε από τους προγραμματικούς της στόχους η δημοτική αρχή Αλιάρτου Θεσπιών τόνισε μεταξύ άλλων  ο Δήμαρχος Γιώργος Ντασιώτης στο δημόσιο απολογισμό του έργου για την τριετία που πέρασε.

Στην εκλογή προσωρινής διοίκησης και στην κατάθεση του σχετικού καταστατικού στο αρμόδιο τμήμα του πρωτοδικείου προχώρησε ο σύνδεσμος αποστράτων αστυνομικών Βοιωτίας.

Τα μέλη του συνδέσμου ενεργοποιούνται,  αποστρέφονται τον όρο των απόμαχων και δηλώνουν έτοιμοι να επιτελέσουν το ρόλο τους ως ενδιάμεσος κρίκος των ένστολων αστυνομικών και της  κοινωνίας.

 

Η περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ για την προστασία της άγριας φύσης αμφισβητεί την επίθεση λύκου σε κτηνοτρόφο στον Παρνασσό.

roma

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στον καταυλισμό μετά από καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου.

Συγκλονιστική είναι μαρτυρία στο Star του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του πρωτοπόρου Α.Ο Υπάτου Κώστα Παρθενίου, που είναι κάτοικος Μάνδρας

pasok0014Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία του 2ου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στον ενιαίο φορέα της κεντροαριστεράς και στη Βοιωτία.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.