Τελευταίες Ειδήσεις

Παρουσία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος έκοψε την βασιλόπιττα της Εστίας Μητέρας στην κατάμεστη αίθουσα Αργύρη και Ιωάννας Κορτέση.

 

Άλυτο πρόβλημα παραμένει η αποστράγγιση του κάμπου του Βαρικού στα Βάγια καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου μήνα είχαν σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες στρέμματα  να πλημμυρίσουν.

 

Αμετακίνητη στη θέση της παραμένει η Εκκλησία της Ελλάδας για το όνομα των Σκοπίων και τη χρήση του όρου Μακεδονία.

pontioi1Παρών σε κάθε πολιτιστική δραστηριότητα στην περιοχή δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου ποντίων «Ευκλείδης» , Τριαντάφυλλος Υφαντίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 5:00' τα ξημερώματα άγνωστοι προσπάθησαν με τη γνωστή μέθοδο διοχέτευσης αερίου να ανατινάξουν το ΑΤΜ

Πολιτική βούληση υπάρχει διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου για να επιλυθεί στην παρούσα θητεία το μείζον ζήτημα του καταυλισμού των ΡΟΜΑ στο Πυρί.

 

kifissos1Με ειδικό μηχάνημα η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας θα καθαρίσει μόνο από τα υδροχαρή φυτά και όχι από τα δέντρα την κοίτη του βοιωτικού Κηφισού, από το ύψος της γέφυρας του Αγίου Ανδρέα μέχρι και την περιοχή του χωριού προσήλιο.

Έκλεισε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.