Τελευταίες Ειδήσεις

Στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου του είχε κρύψει 210 γραμμάρια χασίς.

18χρονος συνελήφθη για κλοπή ποδηλάτου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, προέκυψε όμως ότι από τον Ιούνιο έκλεβε συστηματικά είτε μόνος του είτε από κοινού με άγνωστο αριθμό συνεργών του.

Στο πλευρό του Φάνη Σπανού θα σταθεί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά στηρίζοντας την απόφαση της παράταξης να συνεχίσει την προσπάθειά της.

Οδικό χάρτη με τα επόμενα βήματα της Πολιτείας για τη διεκδίκηση των Γερμανικών επανορθώσεων ζήτησε η δικηγόρος Χριστίνα Σταμούλη, στο περιθώριο της εκδήλωσης στη Λιβαδειά για τη συμβολή της Βοιωτίας στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Βασικές ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, βιβλία και υποδομές ανάγκασαν και τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ της Θήβας να ξεκινήσουν κινητοποίησεις.

Σε οδό Φούλας Νικολάου μετονομάστηκε η οδός Κορίνης σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με το ίδρυμα της Εστίας Μητέρας προς τιμή της αξέχαστης προέδρου του ιδρύματος.

Τους 96 βουλευτές της Βοιωτίας από συστάσεως του Ελληνικού κράτους τίμησαν σε ειδική εκδήλωση πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί φορείς της Βοιωτίας στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέλαβαν οι πρώην βουλευτές Αριστείδης Τσιπλάκος και Λουκάς Αποστολίδης.

Την παραίτηση του υπουργού Άμυνας ή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ζήτησε από τη Λιβαδειά ο βουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Φορτσάκης με αφορμή στο plan B Καμένου από τις ΗΠΑ, για το Σκοπιανό.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.