fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

kamakari Maria slider

Θεατρικό Εργαστήρι με την Ηθοποιό, Θεατρολόγο & Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Μαρία Καμακάρη.

Το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο εξελίσσεται διαρκώς και ως Πολυδύναμη Εκπαιδευτική Δομή είναι έτοιμο να υποδεχθεί τη νέα σχολική χρονιά, εντελώς ανανεωμένο, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου.

Τώρα, ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ!

Μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα δράσεων και δραστηριοτήτων του, προσφέρει στα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες κλίσεις τους, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να διευρύνουν τη δημιουργικότητα τους, να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους, να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του  ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο προσκαλεί ΟΛΑ τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, 4-12 ετών, να γνωρίσουν το Μαγικό Κόσμο του Θεάτρου!

Διδάσκει η Ηθοποιός, Θεατρολόγος & Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Μαρία Καμακάρη, η οποία δηλώνει: 

mesa 1«Ας δοκιμάσουμε για λίγο να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα το δρόμο της λογικής και να προτάξουμε εκείνο των αισθήσεων...

Το Θέατρο ήταν και είναι ένα σπουδαίο εκπαιδευτικό μέσο, ιδιαίτερα σε μια εποχή που όλα όσα γνωρίζουμε βρίσκονται σε κρίση, η προσοχή μας οφείλουμε να στραφεί στην καλύτερη δυνατή ανάπτυξη όλων των δεξιοτήτων των παιδιών αλλά και στην ανακάλυψη και εξωτερίκευση της μοναδικότητάς τους. 

Η διαδικασία του Θεάτρου έχει όλα τα μέσα για να οδηγήσει σε αυτό. 

Μέσα από μια σειρά μαθημάτων – συναντήσεων, που θα περιλαμβάνουν κοινωνιολογικές ασκήσεις, ασκήσεις εμπιστοσύνης και επικοινωνίας, αυτοσχεδιασμούς, ρυθμική κίνηση με μουσικά ακούσματα, θα οδηγηθούμε στην ενεργοποίηση και απελευθέρωση της φαντασίας των παιδιών, στην καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης και των κοινωνικών δεξιοτήτων.

Θα αναπτυχθεί η επικοινωνία και η συνεργατικότητα μεταξύ των μελών της ομάδας , η καλύτερη κατανόηση της προσωπικότητάς τους και η εξοικείωση με το Θέατρο και την θεατρική λειτουργία γενικότερα. 

Μαζί, θα ονειρευτούμε, θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα τραγουδήσουμε, θα φανταστούμε ένα διαφορετικό κόσμο, θα ζήσουμε την εμπειρία να κάνουμε όλοι μαζί Θέατρο.

Στο τέλος, θα μοιραστούμε όλα όσα ζήσαμε και θα σας διηγηθούμε μια ιστορία μέσα σε μια μαγική παράσταση.

Πάνω απ' όλα όμως θα υπάρχουν μέσα στις ψυχές μας σαν εφόδια ζωής! 

Γιατί το Θέατρο πάνω απ' όλα είναι γνώση, εμπειρία, δημιουργία και συμπυκνωμένη ζωή!»

Σύντομο Βιογραφικό: Η Μαρία Καμακάρη είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών και κάτοχος Διπλώματος Μονωδίας. Έχει εργαστεί στο θέατρο (με ιδιαίτερη εμπειρία σε παιδικές παραστάσεις), στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και έχει συνεργαστεί με σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και κέντρα δημιουργικής έκφρασης ως κουκλοπαίχτρια.

Επιπλέον, το Πολυδύναμο Πρόγραμμα του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο περιλαμβάνει: Εκπαιδευτική Ρομποτική, Πολιτιστική Αγωγή & Ιστορία Τέχνης,  Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Εικαστικές Τέχνες, Σκάκι, Εκπαιδευτικό Επιτραπέζιο Παιχνίδι, Αθλητικές Δραστηριότητες και άλλες ποικιλόμορφες δημιουργικές δραστηριότητες, σε ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο χώρο απασχόλησης, με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Τώρα, ΟΛΕΣ οι ΔΡΑΣΕΙΣ, του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο, ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ! 

mesa 2

Ένα ακόμη καινοτόμο πρόγραμμα που φιλοξενείται στο Ονειροπλαστείο, είναι το ARKKI School of Αrchitecture.

Τα εργαστήρια του πιο πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος της Ευρώπης, που ήρθε στη χώρα μας από την Φινλανδία, πραγματοποιούνται αποκλειστικά στο Ονειροπλαστείο, σε ολιγομελή τμήματα!

mesa 3 Arkki

Κάντε άμεσα εγγραφή, για να εξασφαλίσετε θέση σε έναν υπέροχο κόσμο έμπνευσης και δημιουργίας!

Στον κόσμο που, εδώ και πολλά χρόνια, πλάθονται τα πιο όμορφα Παιδικά Όνειρα και η Παιδική Τέχνη ανοίγει διάπλατα τα φτερά της!

Στον μοναδικό και υπέροχο κόσμο του ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο!

Τα καλύτερα… είναι ΕΔΩ!!!

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο και για αιτήσεις εγγραφών, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη κ. Βιβή Σεβαστού.
Τηλέφωνα: 22310 38261 & 6979013890
Web page: oneiroplasteio.gr

 Πολυδύναμος Εκπαιδευτικός Οργανισμός

mesa 4 logos gia arthra

oneiroplasteio 01

oneiroplasteio 02

oneiroplasteio 03

oneiroplasteio 03a

oneiroplasteio 24

oneiroplasteio 25

oneiroplasteio 26

oneiroplasteio 27

oneiroplasteio 28

oneiroplasteio 30

oneiroplasteio 31

Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις του tvstar.gr

Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μέσα από το digitalstar.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.