Τελευταίες Ειδήσεις

 

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, οι δήμοι Λαμίας και Δελφών, αισθανόμενοι το ανθρωπιστικό τους καθήκον και θέλοντας να συμβάλλουν στην ηθική και υλική ενίσχυση των πληγέντων στη δυτική Αττική, αποφάσισαν να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης.


Ο δήμος Λαμίας καλεί ιδιώτες και συλλογικούς φορείς να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια. Τα είδη που προτείνονται για συγκέντρωση είναι, κατά προτεραιότητα:
Συσκευασμένα τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, γάλα εβαπορέ),
Εμφιαλωμένο νερό, χυμούς,
Φάρμακα,
Είδη ιματισμού, είδη καθαρισμού και υγιεινής.
Χώρος συλλογής είναι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λαμιέων, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Φλέμιγκ και Ερυθρού Σταυρού), από αύριο Τρίτη 21 ως την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρες 9.00π.μ. – 02.00μ.μ.

Ο Δήμος Δελφών καλεί όλους, ιδιώτες και συλλογικούς φορείς, να συλλέξουν κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, είδη ρουχισμού, κάλτσες, εσώρουχα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πάμπερς, σερβιέτες, απορρυπαντικά, σαπούνια, απλά φάρμακα όπως ντεπόν κ.α.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται από αύριο στο Δημαρχείο Άμφισσας στην πλατεία Κεχαγιά. Σε περιπτώσεις που δεν είναι εφικτή η μεταφορά τους στην Άμφισσα μπορείτε να απευθύνεστε στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα των δημοτικών ενοτήτων.

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.