Τελευταίες Ειδήσεις

Ομαλά κύλησε και με ελάχιστες τεχνικές δυσκολίες η γενική πρόβα για τις εκλογές ανάδειξης αρχηγού στο νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τα στελέχη που έχουν επωμιστεί το βάρος της διαδικασίας υπήρχε μια μικρή καθυστέρηση στο σύστημα κατά την πιστοποίηση των χειριστών των tablets ωστόσο η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ελάχιστες ήταν και οι περιπτώσεις όπου τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Μετά την σημερινή προσομοίωση των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου στα επιτελεία των υποψηφίων υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και με ασφάλεια για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η εκπαίδευση βέβαια των χειριστών και οι δοκιμές θα συνεχιστούν καθ΄ολη την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας. Χαμηλά παραμένει το ποσοστό των προεγγραφών στην διαδικτυακή φόρμα συμπλήρωσης προσωπικών στοιχείων. Γεγονός όμως που δεν δημιουργεί ανησυχία στους διοργανωτές για τα ποσοστά συμμετοχής καθώς όπως λένε οι Έλληνες δεν είναι εξοικειωμένοι στο να δίνουν τα στοιχεία τους στο ίντερνετ.

Στην Στερεά θα στηθούν περίπου 50 κάλπες και όσοι θελήσουν να ψηφίσουν μπορούν να επιλέξουν όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν. Οι υποψήφιοι αρχηγοί συνεχίζουν τις περιοδείες τους κανονικά ενώ προετοιμάζονται και για το δεύτερο debate με τους δημοσιογράφους των Αθηναϊκών καναλιών αυτή τη φορά, αύριο Δευτέρα στις 9 το βράδυ και πάλι μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ2.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.