Τελευταίες Ειδήσεις

Οριστικοποιήθηκαν οι σχολικές μονάδες στις οποίες από τη Δευτέρα τα προσφυγόπουλα της Στερεάς, θα παρακολουθήσουν μαθήματα τις πρωινές ώρες, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Σύμφωνα με τον διευθυντή εκπαίδευσης περιφέρειας Στερεάς, υπήρχε η εμπειρία από την προηγούμενη σχολική χρονιά, κατά την οποία τα προσφυγόπουλα παρακολουθούσαν μαθήματα τα απογεύματα. Στη Λιβαδειά τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου. Για τα προσφυγόπουλα της Ριτσώνας και των Θερμοπυλών, το κουδούνι θα χτυπήσει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, αφού πρέπει να επιλυθούν διάφορα προβλήματα. Πάντως όπως εξήγησε ο κ. Δημητρίου θα ιδρυθούν ειδικές τάξεις, ώστε τα συγκεκριμένα παιδιά να προετοιμάζονται πριν ενταχθούν κανονικά σε τάξεις. Πρόσθεσε ότι σε κάθε σχολείο θα φοιτούν περίπου 10 μαθητές. Τέλος, στα Οινόφυτα και τη Θήβα, φέτος τα προσφυγόπουλα θα παρακολουθήσουν μαθήματα απογευματινές ώρες.

 

 

 

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.