Τελευταίες Ειδήσεις

ampeΣυνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, τα οποία κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν περισσότερα από (3,5) κιλά αδασμολόγητου καπνού και λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Συνελήφθησαν χθες (03-06-2017), σε περιοχές της Εύβοιας και Φθιώτιδας, τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα ένας 19χρονος υπήκοος Πακιστάν, ένας 46χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 56 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, συνελήφθη ο 19χρονος χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα. Κατασχέθηκαν (3.500) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και (57) λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, συνελήφθησαν ο 27χρονος και ο 56χρονος, χθες το πρωί στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας. Κατασχέθηκαν (119,48) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Τέλος στη τρίτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη ο 46χρονος χθες το βράδυ στο Προκόπι Ευβοίας. Κατασχέθηκαν (68,5) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.