Τελευταίες Ειδήσεις

Λαβράκι έβγαλαν οι αστυνομικές διευθύνσεις σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Εύβοια, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθησαν, από χθες (12-05-2017) το πρωί έως και σήμερα (13-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχές της Εύβοιας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων , συνολικά έντεκα (11) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

(2) ημεδαποί χθες το πρωί, επί της εθνικής οδού Θηβών – Χαλκίδας (διασταύρωση Ριτσώνας), από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
(2) ημεδαποί χθες το μεσημέρι, στα διόδια Τραγάνας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης. Κατασχέθηκαν (24,3) γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
Ημεδαπός χθες το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
(2) ημεδαποί χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν (10,8) γραμμάρια κάνναβης.
Ημεδαπός χθες το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Αλλοδαπή (υπήκοος Ρουμανίας) σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικό δισκίο.
Ημεδαπός σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, επίσης από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν (15,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και (4,2) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης.
Ημεδαπός σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Γοργοπόταμο, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.