STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

H ποιοτική υπεροχή του Star Κεντρικής Ελλάδας στον χώρο των media αποτυπώθηκε με τον πιο εμφαντικό τρόπο στον ετήσιο διαγωνισμό για τα βραβεία στα περιφερειακά και τοπικά μέσα της χώρας.

Δεκαέξι συνολικά βραβεία, 3 χρυσά, 7 ασημένια και 6 χάλκινα απονεμήθηκαν σε 25 δημοσιογράφους, διαφημιστές, παραγωγούς και τεχνικούς μας για την δουλειά που παρουσίασαν την τηλεοπτική σαιζόν 2017-18. Η κοινωνική προσφορά, η καινοτομία και η πληθωρική παρουσία στα digital media πήραν τα τρία Χρυσά Βραβεία, αποδεικνύοντας ότι το Star Κεντρικής Ελλάδας, στηρίζεται σε αξίες, τολμά και καινοτομεί και είναι παρόν στις εξελίξεις με το βλέμμα στο μέλλον.

Ας παρακολουθήσουμε όμως αναλυτικά και με τη χρονική σειρά της τελετής απονομής όλες τις διακρίσεις που πέτυχε η μεγάλη οικογένεια του Star.

O Star fm 97,1 ξεκινάει καθημερινά την ενημέρωση και τις συνεντεύξεις από πολύ πρωϊ. Η φωνή της Όλγας Λαθύρη καλωσορίζει και ενημερώνει 18 χρόνια τους ακροατές για τα τοπικά δρώμενα. Ήρθε η ώρα της βράβευσης του καλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού της Φθιώτιδας, στο πρόσωπο και την εκπομπή της Όλγας.

1. Silver βραβείο στην κατηγορία Content, Best Broadcast στην Όλγα Λαθύρη για τον Star fm 97,1.

Το μοτο του Star είναι: Το περιεχόμενο κάνει την διαφορά. Και το Περιεχόμενο του Star Κεντρικής Ελλάδας με πολλές εσωτερικές παραγωγές και ένα ειδικά επιλεγμένο ξένο πρόγραμμα καλύπτει πλήρως και με αξιοπρέπεια κάθε τηλεθεατή εντός και εκτός περιφέρειας.

2. Silver βραβείο στην κατηγορία vertical content σε δύο από τις αφανείς προσωπικότητες της εταιρίας, την Κατερίνα Λιτοπούλου και την Κωνσταντίνα Ράντζου.

Οι τηλεθεατές μας αφενός και η περιφέρεια Στερεάς αφετέρου δικαιούνται το καλύτερο και το Star Κεντρικής Ελλάδας φροντίζει γι αυτό. Μία δίκαιη διεκδίκηση του τόπου έγινε πράξη και εμείς είμαστε εδώ για να αναδείξουμε αυτό το γεγονός. Για δεύτερη χρονιά βραβεύεται η πλήρης τηλεοπτική κάλυψη ενός διεθνούς γεγονότος, εθνικής σημασίας που πραγματοποιείται με επίκεντρο την έδρα της περιφέρειας Στερεάς την Λαμία.

3. Silver βραβείο στην κατηγορία Content, Best Public interest για την κάλυψη του ERC Rally Acropolis 2018 στον Γκουρού του αυτοκινήτου Στράτο Φωτεινέλη.

Η ενημέρωση είναι συνώνυμο με το Star Kεντρικής Ελλάδας και το καθημερινό ραντεβού των τηλεθεατών με την τοπική επικαιρότητα δεν έχει σταματήσει ποτέ στα 25 χρόνια λειτουργίας του. Στο πρόσωπο της Λένας Παρασκευά τιμήθηκε η πολυετής προσφορά όλων των δημοσιογράφων και τεχνικών στην ενημέρωση της περιφέρειας μέσα από τα Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

4. Silver βραβείο στην κατηγορία Content, Best Broadcast για τα Αναλυτικά Γεγονότα στην Λένα Παρασκευά.

Στην ίδια κατηγορία το Star κατέκτησε και δεύτερο βραβείο με μία παραγωγή της νεότερης γενιάς που φωτογραφίζει την εξέλιξη, την ανανέωση αλλά και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα.

5. Bronze βραβείο για την εκπομπή Business Plan με την Βίκυ Κοτσιμπού.

Όταν μία εκπομπή επιχειρηματικού περιεχομένου για 17 χρόνια γράφει τη δική της τηλεοπτική ιστορία στον χώρο της περιφερειακής τηλεόρασης με βήματα σταθερά, ανοδικά και κυρίως νεωτεριστικά, τότε γίνεται ένα επιτυχημένο ντοκυμαντέρ επιχειρηματικότητας.

6. Bronze βραβείο στην κατηγορία Content, Best Serial Movie Documentary Production στην εκπομπή In style με την Χρυσάνθη Καραγιάννη και την Ειρήνη Πολύζου.

Το περιεχόμενο κάνει τη διαφορά αλλά το design κάνει την ποιοτική διαφορά. Η πιο νέα τηλεοπτική παραγωγή του Star αφιερωμένη στο νησί της Εύβοιας κέρδισε τις εντυπώσεις για την εμφάνισή και προώθησή της. Η σκηνοθεσία της Σίντυ Σιμοπούλου και τα γραφικά του Χρήστου Μακρή της καλοκαιρινής εκπομπής Λόγια του νησιού ξεχώρισαν στην κατηγορία Design/Production.

7. Bronze βραβείο στην κατηγορία Design για τα σήματα και τρέιλερ της εκπομπής Λόγια του Νησιού στην Σίντυ και τον Χρήστο.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Για τον λόγο αυτό το Star Κεντρικής Ελλάδας έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο σήμα και την έναρξη του κεντρικού του δελτίου. Μετά από ένα δυναμικό, εμβληματικό σήμα αρχής ακολουθούν τίτλοι ειδήσεων με τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας. Το σύντομο τρέιλερ είναι ικανό να καθηλώσει τον τηλεθεατή για την υπόλοιπη 1,5 ώρα με τα μεγαλύτερα γεγονότα ανά νομό συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της περιφερειακής συνείδησης στη Στερεά. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η είσοδος της παρουσιάστριας στο στούντιο.

8. Bronze βραβείο στην κατηγορία Best Headlines στη Μαρία Τσατζαλή.

Στην κατηγορία της διαφήμισης, το Star Κεντρικής Ελλάδας, υλοποιώντας μία ιδέα του Γιώργου Γιώτα, κατάφερε να συνδυάσει την παραγωγή ενός τηλεοπτικού μαγκαζίνο με επίκεντρο το νομό της Εύβοιας με την προβολή του μεγάλου χορηγού της εκπομπής. Με την σωστή σκηνοθετική επιμέλεια επιτυγχάνεται η αποτελεσματικότερη προβολή του Κτήματος Ανθηδών στον χώρο του οποίου γίνονται τα γυρίσματα της εκπομπής.

9. Silver βραβείο στην κατηγορία Creative για την εκπομπή Λόγια του νησιού στο Κτήμα Ανθηδών, στον Γιώργο Γιώτα, την Γιουλίνα Δασκαλοπούλου και την Μαρία Σπυροπούλου.

... Star Κεντρικής Ελλάδας .. ο «ἀπὸ μηχανῆς σταθμός» που αποτύπωσε το «Ράλι των Θεών» ! Ο Εθνικός μας, θρυλικός αγώνας-σύμβολο, έκανε την επανεκκίνηση του από το πιο γνωστό μνημείο της Αρχαίας Ελλάδας παγκοσμίως, από το οποίο μάλιστα έχει λάβει και το όνομα του. Χιλιάδες τηλεθεατές επέλεξαν να τρέξουν και φέτος στο Ακρόπολις με το άρμα του Star Κεντρικής Ελλάδας και το απόλαυσαν με την ψυχή τους, με τους χορηγούς, ως υπερήφανοι υποστηρικτές να το επιλέγουν με το χέρι στη καρδιά και να παίρνουν ώθηση με τη δυναμική του εκκίνηση, για να τερματίσουν στην κορυφή της επιτυχίας.

10.Silver βραβείο στην κατηγορία Below the line Communication για την ζωντανή μετάδοση της εκκίνησης του Rally Acropolis από τον Παρθενώνα, σε δύο πρωτεργάτες της επιτυχίας στον Γ.Καραγιάννη και τον Μάκη Δανιήλ

Δεύτερο βραβείο στην ίδια κατηγορία για ένα ακόμη μεγάλο εθνικής εμβέλειας event.Το Star Κεντρικής Ελλάδας συνεργάστηκε με την ΚΕΔΕ για την τηλεοπτική κάλυψη και δορυφορική μετάδοση για 4μέρες του 2ου Μαραθωνίου Καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις με το 6κάμερο HD OB Van και μετέφερε ζωντανά την εικόνα δορυφορικά από τον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε όλη την Ελλάδα.  Σε ζωντανή σύνδεση στα δελτία ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας με τη Θώμη Παληού μεταδόθηκαν η τελετή έναρξης και η απονομή των βραβείων στους νικητές που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μεταφέροντας το μήνυμα καταπολέμησης του brain drain μέσα από την αξιοποίηση των ιδεών των νέων μας στην Ελλάδα.

11. Bronze βραβείο στην κατηγορία Below the line Communication για την συνεργασία με την ΚΕΔΕ και την κάλυψη του 2ου Μαραθωνίου Καινοτομίας, στην Θώμη Παληού.

Ο ιδανικός συνδυασμός της δημιουργίας εσωτερικών παραγωγών με την παράλληλη στήριξη των τοπικών προϊόντων είναι η εκπομπή μαγειρικής. Η χρησιμοποίηση των προϊόντων της περιφέρειας στις συνταγές γνωστών σεφ αλλά και απλών πολιτών βραβεύτηκε για την επιτυχημένη τηλεοπτική παραγωγή και παρουσίαση στην εκπομπή Όρεξη να χεις.

12. Bronze βραβείο στην κατηγορία Product placement για τους τηλεοπτικούς μάγειρες, Βαλάντη Γραβάνη και Γιάννη Αποστολόπουλο.

Η καινοτομία, η κοινωνική προσφορά και η ψηφιακή εξέλιξη έφεραν τα τρία χρυσά βραβεία στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

H εβδομαδιαία οικονομική εκπομπή “Business Plan”, με τη Βίκυ Κοτσιμπού , προβάλλεται από τον Ιανουάριο του 2012 μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας έχοντας κερδίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, καθώς συμβαδίζει απόλυτα με τις απαιτήσεις και προκλήσεις των καιρών. Η θεματολογία της εκπομπής χαρακτηρίζεται για το εύρος της στο οποίο όμως πάντα κύριος πρωταγωνιστής είναι η ανάδειξη και υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

13. Gold βραβείο στην κατηγορία Communication και marketing, Best Innovative Product Launch για την εκπομπή Business Plan στην Βίκυ Κοτσιμπού.

Στην ίδια κατηγορία, αλλά στον τομέα της Κοινωνικής προσφοράς, μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, διακρίθηκε και πήρε χρυσό βραβείο η πρωτοβουλία της αθλητικής μας εκπομπής 90’ χωρίς καθυστερήσεις με τον Θανάση Περιβολιώτη, να φιλοξενήσει στην κερκίδα της, εκατοντάδες παιδιά από τον χώρο του αθλητισμού.

14. Gold βραβείο στην κατηγορία Κοινωνική Προσφορά για την προσφορά του Star Κεντρικής Ελλάδας στην νεολαία και τον αθλητισμό στον Θανάση Περιβολιώτη.

Το 3ο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο Star του μέλλοντος. Η ψηφιακή εξέλιξη του Star Κεντρικής Ελλάδας, η διαδικτυακή του μορφή, η δυνατότητα παρακολούθησης αλλά και αναζήτησης όλου του περιεχομένου σε μεταγενέστερο χρόνο έδωσαν το Gold βραβείο σε έναν από τους ακούραστους εργάτες της μεγάλης ομάδας του Star Κεντρικής Ελλάδας, τον digitalstar Αργύρη Μπλόντζο.

15. Gold βραβείο στην κατηγορία Digital Media, Website για το Star Κεντρικής Ελλάδας στο διαδίκτυο στον Αργύρη Μπλόντζο.

Οι πολλές διακρίσεις για το περιεχόμενο του Star Κεντρικής Ελλάδας, για τις δυνατότητες τηλεοπτικών παραγωγών αλλά κυρίως για τις διαφημιστικές επιλογές έρχονται να επιβραβευθούν με το last but not least βραβείο που αφορά την πλατφόρμα επικοινωνίας και διαφήμισης του Star Κεντρικής Ελλάδας μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ίντερνετ: Star Κεντρικής Ελλάδας, Star fm 97,1 , www.tvstar.gr, www.starsports.gr , www.digitalstar.gr

16. Silver βραβείο στην πλατφόρμα επικοινωνίας του Star και στον εμπορικό διευθυντή Γιάννη Νικόπουλο για την δυνατότητα ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής.

Δείτε στο video την παρουσία του Star Κεντρικής ΅Ελλάδας στην τελετή απονομής των Regional Media Awards 2018.

 

 

 

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.