Τελευταίες Ειδήσεις

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 37 άτομα.

The Voice of Greece και η εντυπωσιακή  εμφάνιση του νεαρού Στερεοελλαδίτη

 

tei stereas elladas

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 οι πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που εγγραφήκαν στα Τμήματα Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Μηχανικών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση υποδοχής που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου της Βιβλιοθήκης.

Με αυτή την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Facebook και με τη λεζάντα «Καλώς μας ήρθες ζωή μας»,

Το τέταρτο παιδί του απέκτησε σήμερα ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγος του δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Με τον Κ.Μπακογιάννη, συναντήθηκε το απόγευμα ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος της κεντροαριστεράς, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε από το πρωί στη Λαμία.

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (6-8 βαθμούς), αναμένεται από το πρωί του Σαββάτου και από τα βορειοδυτικά.

 

xeiropedesΣτοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 50 άτομα

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν 1.179 άτομα και 1.054 οχήματα, προσήχθησαν 117 άτομα και βεβαιώθηκαν 271 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.