Τελευταίες Ειδήσεις

hroinh doseis

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

PED panepistimio01

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας συνεδρίασε σήμερα προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του πανεπιστημίου Στερεάς.

Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό τον οποίο θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε το πρωί του Σαββάτου

Διάταξη για τη συγκρότηση Ακαδημαϊκού Συμβουλίου Εκπαίδευσης και Έρευνας με έδρα τη Λαμία και σκοπό να μελετήσει τις προϋποθέσεις ίδρυσης αυτόνομου

Την απόφαση του να μην διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Στερεάς, ανακοίνωσε ο Κ.Μπακογιάννης, από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star K.E.

gavroglou vouleytes

Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, Αθανάσιο Μιχελή, Απόστολο Καραναστάση και Ιωάννη Σαρακιώτη.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, επεκτείνεται η ημέρα ακρόασης πολιτών και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με στόχο την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας.

Πολύ κοντά στη δικαίωση των χρόνιων αιτημάτων του δημοσιογραφικού κλάδου, σχετικά με τις κλαδικές συμβάσεις, το ασφαλιστικό και τα πνευματικά δικαιώματα βρίσκεται η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς,

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.