Τελευταίες Ειδήσεις

Η Εταιρία: Η STAR A.E., Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, ιδρύθηκε το 1992. Τον Μάρτιο του 1993 ενεργοποίησε την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας, για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και του Ραδιοφωνικού σταθμού STAR FM 97,1 για τον νομό Φθιώτιδας.

Από το 2000 δραστηριοποιείται και στο χώρο του διαδικτύου.

 

Οι εγκαταστάσεις: Τον Δεκέμβριο του 2003, ο Βασίλης και η Νίκη Χειμωνίδη κατασκεύασαν και παρέδωσαν στην STAR A.E. ένα υπερσύγχρονο κτήριο, στην είσοδο της Λαμίας, όπου στεγάζονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις του ομίλου.

Γραφεία και Studios, με απευθείας σύνδεση, υπάρχουν ακόμη, στη Λιβαδειά, στη Θήβα, στο Καρπενήσι και στη Χαλκίδα.

 

Η Τηλεόραση: Ο Τηλεοπτικός Σταθμός καλύπτει, από το 1993, την περιοχή της Στερεάς Ελλάδας.

Εκπέμπει στους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Εύβοιας και απευθύνεται σε πληθυσμό 600.000 κατοίκων.

Εξαιρετικό πλεονέκτημα, αποτελεί η Πανελλαδική μετάδοση του προγράμματος, μέσα από την πλατφόρμα του Ο.Τ.Ε. TV και από το WEBTV του Σταθμού (webtv.lamiastar.gr).

Είναι ειδησεογραφικός, με έμφαση στην τοπική ενημέρωση, για θέματα που αφορούν την Στερεά Ελλάδα, χωρίς να παραλείπονται τα σημαντικότερα Πανελλαδικά και Παγκόσμια γεγονότα.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, ολόκληρο το 24ωρο, ζωντανά δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, διαλόγου και εκπομπές για ειδικές κατηγορίες: Αθλητικά, αγροτικά, αυτοκίνητο, κυνήγι, ψάρεμα, extreme sports, ταξίδια, παράδοση, χορούς, μαγειρική, επιχειρήσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, εκκλησία, χρηματιστήριο, νέες τεχνολογίες. Στον ψυχαγωγικό τομέα ξεχωρίζουν εκπομπές life style, επιλεγμένες Ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές ταινίες, επιστημονικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας, εκπομπές κάθε μορφής τηλεηχοπληροφόρησης, τηλεαγορές κ.λ.π.

 

Το Ραδιόφωνο: Ο ραδιοφωνικός σταθμός STAR FM 97,1 εκπέμπει στο Νομό Φθιώτιδας και έχει ειδησεογραφικό προφίλ.

Το δημοσιογραφικό του επιτελείο ενημερώνει τους ακροατές, κάθε ώρα, ολόκληρο το 24ωρο.

Η συνεργασία με τον ειδησεογραφικό ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 ολοκληρώνει την ενημέρωση και την εμπλουτίζει με θέματα πανελλήνιας και παγκόσμιας εμβέλειας.

Το πρωινό πρόγραμμα έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ επιλεγμένες μουσικές παραγωγές συμπληρώνουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

 

Το Internet: Η ειδησεογραγφική ιστοσελίδα, www.tvStar.gr παρέχει άμεση, αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση στους κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και σε όλους τους Στερεοελλαδίτες Πανελλαδικά και Παγκόσμια.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι πάντα σε ετοιμότητα και καταχωρεί απευθείας, ενυπόγραφα, τα σημαντικότερα γεγονότα της επικαιρότητας, εξασφαλίζοντας καθημερινά χιλιάδες "μοναδικούς" επισκέπτες που ενδιαφέρονται να μάθουν όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο τους.

Το www.starsports.gr είναι η νέα αθλητική ιστοσελίδα για όλα τα αθλήματα και τις ομάδες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι αθλητικοί συντάκτες της, μεταφέρουν καθημερινά  τα νέα της Περιφέρειας στους χιλιάδες επισκέπτες της σελίδας.

Όλα τα νέα για όλα τα σπορ είναι στο starsports, το μεγαλύτερο, αποκλειστικά αθλητικό site της Περιφέρειας Στερεάς.  

Το WebTV του σταθμού, που φιλοξενείται στην πλατφόρμα της Dailymotion (dailymotion.com/lamiastargr), μέσα σε ενάμιση χρόνο, έχουν δημοσιευθεί πάνω από 19.000 videos και έχει ξεπεράσει τις 6.600.000 views.

 

Διαφημιστικές Υπηρεσίες: Η Νέα πλατφόρμα επικοινωνίας της STAR A.E., Τηλεόραση - Ραδιόφωνο – Internet, σε συνάρτηση με τα εξαιρετικά στοιχεία τηλεθέασης, ακροαματικότητας και επισκεψιμότητας, αποτελεί ένα ιδανικό και ολοκληρωμένο μηχανισμό προβολής και υποστήριξης των επιχειρήσεων, με απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας.

Εγγύηση αποτελούν:

  • Η Πρώτη θέση στις μετρήσεις τηλεθέασης, στη Στερεά Ελλάδα, μεταξύ των Περιφερειακών και των Πανελλαδικών σταθμών.
  • Η Πληθώρα ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων σχετικών με την τοπική και, όχι μόνο, πραγματικότητα και οικονομία.
  • Η Πληρότητα σε δημοσιογραφικό επιτελείο που συμβάλλει στην άμεση και αντικειμενική διάδοση της πληροφορίας.
  • Η Δυνατότητα πολύπλευρης διάδοσης του μηνύματος μέσα από τη Νέα πλατφόρμα επικοινωνίας.
×
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

1.    Η «STAR Α.Ε.», Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας, που εδρεύει στο 4οχλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών, (εφεξής καλούμενη Διοργανώτρια), διοργανώνει διαγωνισμό, σύμφωνα με την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία, όπου θα διανεμηθούν δώρα μέσω κληρώσεως. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω των ιστοσελίδων του σταθμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr.

2.    Δικαίωμα συμμετοχής μπορούν να αποκτήσουν όσα φυσικά πρόσωπα διαμένουν στην Ελλάδα. (στο εξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής ή Συμμετέχοντες»). Για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους, κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη γονικής συγκατάθεσης. Αποκλείονται από τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στη STAR Α.Ε., τα μέλη της οικογένειας τους καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας.

3.    Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται με τους εξής τρόπους:
Οποιοσδήποτε, Δικαιούμενος Συμμετοχής, που εισέρχεται στις διευθύνσεις www.tvStar.gr και www.starsports.gr,  έχει τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τα δώρα, εφόσον κάνει:
•    Like στη σελίδα του STAR Κεντρικής Ελλάδας στο facebook
•    Like στη δημοσίευση και
•    Share (κοινοποίηση) της δημοσίευσης στο χρονολόγιό του.

4.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση, μέσω της πλατφόρμας random.org, μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του.

5.    Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.

6.    Οι τυχεροί/τυχερές θα ενημερώνονται από τη δημοσίευση των ονομάτων που θα αναρτάται στις ιστοσελίδες του διαγωνισμού www.tvStar.gr και www.starsports.gr. Οι βεβαιώσεις για τα δώρα θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου σχετικού αποδεικτικού, από τα γραφεία της STAR Α.Ε.
(Πληροφορίες: 22310 46725 /  Καθημερινά: 12:30 – 13:30 & 19:00 – 20:00) 

7.    Οι τυχεροί/τυχερές θα πρέπει να παραλάβουν τις βεβαιώσεις για τα δώρα  τους εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία της δημοσίευσης των ονομάτων. Μετά το πέρας των επτά (7) ημερών το δώρα θα παραλαμβάνουν οι επιλαχόντες. Ομοίως, σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί η εγκυρότητα της συμμετοχής του νικητή.

8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των τυχερών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, σε οποιοδήποτε έντυπο ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι συμμετέχοντες, δια της υποβολής δήλωσης συμμετοχής συναινούν ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα για τη δημοσίευση του ονόματός τους ή για τη χρήση του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τη Διοργανώτρια απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο για τους λόγους που αναφέρονται στο παρόν. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το email των συμμετεχόντων για την αποστολή ενημερωτικού υλικού που αφορά τη συγκεκριμένη ενέργεια, ή σχετικές προωθητικές ενέργειες που πρόκειται να διεξαγάγει η ίδια. Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

9.    Η Διοργανώτρια τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους της κλήρωσης ή να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση της, να παρατείνει ή να συντομεύσει τη διάρκεια του, ανά πάσα στιγμή κατά την διάρκεια της Ενέργειας και χωρίς προειδοποίηση, με την δημοσίευση νεότερης ανακοίνωσης στις προαναφερόμενες ιστοσελίδες.
Οι ως άνω τροποποιήσεις θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες.

10.    Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

11.    Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.    Οι παρόντες όροι θα είναι ανηρτημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαγωνισμών στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr και www.starsports.gr, που διατηρεί η διοργανώτρια στο διαδίκτυο.

13.    Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Λαμβάνοντας μέρος στην κλήρωση, οι συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις. Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες για την συμμετοχή, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες www.tvStar.gr ή www.starsports.gr από την Διοργανώτρια και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτών των όρων.

14.    Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

×
×
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.