fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

sterea yperΤρεις νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Αναγνωστάκη για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

 raftopoulou marina

  • Μαρίνα Αναστασία Ραυτοπούλου, επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Βιογραφικό :

Γεννήθηκα στη Λαμία και μεγάλωσα στον Αχινό-Φθιώτιδας. Τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Στυλίδα και στη συνέχεια φοίτησα στο Τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Τελειώνοντας τις σπουδές μου εργάστηκα στη Γερμανία για έναν χρόνο σε Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Στη συνέχεια επέστρεψα στην Ελλάδα για να φοιτήσω στο

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: “Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή” της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια σχετικά με τη μαιευτική και ασχολήθηκα με την εκπόνηση της ερευνητικής διπλωματικής μου

μελέτης. Τον τελευταίο χρόνο είμαι φοιτήτρια του Μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας” του Κολλεγίου René Descartes σε συνεργασία με τον δημόσιο γαλλικό πανεπιστημιακό φορέα Cnam - Conservatoire National des Arts et Metiers, ενώ παράλληλα εργάζομαι σαν εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης του Γ.Ν. Αλεξάνδρα. Τέλος, μιλώ αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά σε άριστο επίπεδο.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά, επιθυμώ να έχω τη δυνατότητα να κάνω πράξη τα όνειρα της γενιάς μου για το τόπο μου. Δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο.

spetsieri ariadni 

  • Σπετσιέρη Αριάδνη, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Τμήμα Βιοτεχνολογίας.

Βιογραφικό :

Η Αριάδνη Σπετσιέρη, γεννήθηκε το 1998 και είναι κάτοικος Λαμίας. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Λαμίας και είναι φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας. 

Μιλά Αγγλικά και Ισπανικά.

Ασχολείται ενεργά με το νεολαιίστικο κίνημα.

Τα ενδιαφέροντά της είναι ο κινηματογράφος, η λογοτεχνία, η ζωγραφική και η ορεινή πεζοπορία.

tsipouras dimitrios0 

  • Δημήτριος Τσιπούρας, Ασφαλιστικός σύμβουλος - Μεσίτης ακινήτων -Σύμβουλος επιχειρήσεων.

Βιογραφικό :

Ο Δημήτρης Τσιπούρας γεννήθηκε 10 Μαρτίου του 1969 και ζει μόνιμα στη Λαμία. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Είναι πτυχιούχος του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα: Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής.

Έχει εξειδικευτεί σε αντικείμενα: προώθηση προϊόντων - τεχνικές πωλήσεων και νέων τεχνικών πώλησης - διοίκηση επιχειρήσεων και διαχείριση εργατικού δυναμικού – οικονομικά - ανάπτυξη δικτύων - “σύμβουλος ακινήτων”, όπως και στην «Συμβουλευτική Ανάληψη Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών».

Από το 2012 είναι κάτοχος πτυχίου ασφαλιστικού συμβούλου από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Εκπλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας στο πιστωτικό σύστημα και στο τμήμα αξιολόγησης επενδύσεων στο γεωτεχνικό τμήμα.

Έχει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα αφού υπήρξε για επτά έτη πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου και τρία έτη του 2ου Γυμνασίου Λαμίας και συμμετείχε επί σειρά ετών ως μέλος, στην επιτροπή διαβούλευσης επί του προϋπολογισμού των οικονομικών στο Δήμο Λαμίας.

Είναι μέλος του ΕΒΕ Φθιώτιδας και συμμετείχε το 2018 στις εκλογές του επιμελητηρίου Φθιώτιδας ως υποψήφιος στον κλάδο υπηρεσιών.

Είναι μέλος γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.