STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

9th anakoinosiΆνθρωποι της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού, της συλλογικής δράσης, Άνθρωποι της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού, της Αυτοδιοίκησης, της Υγείας, Αγρότες και Αγρότισσες, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Νέες και Νέοι, απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου, συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια, συμπορεύονται και παλεύουν για μια «Στερεά… Υπεροχής!»


Πάμε μπροστά! Έλα και εσύ μαζί μας!

Υποψήφιοι

Διαμαντόπουλος Αντρέας. Υπάλληλος Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς. (Βοιωτία)

DIAMANTOPOULOS 1
Βιογραφικό :
Ο Αντρέας Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στη Λιβαδειά.  Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Εργάζεται στη ΔΟΥ Λιβαδειάς. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λεβαδέων. Έχει χρηματίσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Αθανασίου Αλέξανδρος. πρ. Προϊστάμενος Ο.Τ.Ε. Ιστιαίας. (Εύβοια)

athanasiou alexandros
Βιογραφικό :
Ο Αλέξανδρος Αθανασίου γεννήθηκε στο Αχλάδι Ευβοίας και μεγάλωσε στην Ιστιαία.  Τελείωσε τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Ιστιαία και στη συνέχεια αφού απολύθηκε από το στρατό, εργάστηκε στον Ο.Τ.Ε. Μαντουδίου.  Με υπηρεσία στα καταστήματα της Χαλκίδας, Λίμνης και Λουτρών Αιδηψού επέστρεψε στην Ιστιαία όπου εργάστηκε ως προϊστάμενος τα τελευταία χρόνια μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Είναι παντρεμένος με τη Κούκου Δέσποινα, συνταξιούχο υπάλληλο του Ι.Κ.Α και έχει ένα παιδί, το δεκάχρονο Γιώργο.
Είχε εκλεγεί ως αντιπρόεδρος στο Σύλλογο υπαλλήλων Ο.Τ.Ε Ευβοίας και έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας της τοπικής ομάδας.

Παζάρας Βασίλης. πρ. Δασολόγος Δασαρχείου Λίμνης . (Εύβοια)pazaras vasilis
Βιογραφικό:
Αποφοίτησε από τη Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στον «Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων» του Ε.Α.Π. Εργάστηκε ως Δασολόγος από το 1985 μέχρι τέλους του 2017 που συνταξιοδοτήθηκε, στο Δασαρχείο Λίμνης.
Πήρε μέρος ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με τη Δημοτική Παράταξη: «Με λογισμό και μ΄ όνειρο» στις Δημοτικές εκλογές του 2014.  Είναι σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι παντρεμένος με την Αστερίου Άννα. Έχουν δύο κόρες, τη Βάγια και τη Μαρία.
Μένει μόνιμα στη Λίμνη Ευβοίας.

 Καραμήτσου Αθανασία. Εκπαιδευτικός – Δ/ντρια Λυκείου Μακρακώμης. (Φθιώτιδα)

karamitsou athanasiaΒιογραφικό:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία. Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έκανε Μεταπτυχιακό στην «Οργάνωση και Διοίκηση Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων με Κατεύθυνση Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση», στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατέχει δεύτερο Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στη «Διαχείριση Αποβλήτων».  Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Διευθύντρια στο Λύκειο Μακρακώμης.
Είναι τακτικό μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Επιλογής των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων ΚΕΣΥ και ΚΕΑ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας. Είναι αναπληρωματικό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ( ΠΥΣΔΕ) Φθιώτιδας. Έχει εργαστεί ως επιμορφώτρια σε Ινστιτούτα και Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ και ΚΕΚ), καθώς και στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Έχει παρακολουθήσει πολλές επιμορφώσεις και σεμινάρια. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και μιλά Ιταλικά. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Παλιό και έχουν τρία παιδιά.

Λεκάκη Ελένη. Ασφαλιστική και Χρηματοοικονομική Σύμβουλος-Ελεύθερη Επαγγελματίας. (Φθιώτιδα)

lekakiΒιογραφικό:
Η Ελένη Λεκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει μόνιμα στη Λαμία.
Έχει σπουδές BSc στη Τραπεζική & Ασφαλιστική και ΜΒΑ στη Διοίκηση Νοσοκομειακών Μονάδων. Είναι αυτοαπασχολούμενη ασφαλιστική και χρηματοοικονομική σύμβουλος από το 1990 και διατηρεί γραφείο σε Αθήνα και Λαμία.  Μητέρα μιας κόρης που απέκτησε με τον Παναγιώτη Κουτσοπίνη, ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ όπως και η ίδια. Υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΔΗ.ΜΑΡ., το 2012. Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και είναι Α’ αναπληρωματική βουλευτής Φθιώτιδας.

Σχόλια (0)

Δεν έχουν δημοσιευτεί σχόλια ακόμη

Γράψε το σχόλιό σας

  1. Ανάρτηση σχολίου ως επισκέπτης.
Εικόνες (0 / 4)
Μοιραστείτε την τοποθεσία σας
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.