fbpx
STAR Κεντρικής Ελλάδας
Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
Τελευταίες Ειδήσεις

spanosΔύο ακόμη υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα απότον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνης Σπανόκαι τον συνδυασμό "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας". Πρόκειται για τον Επαμεινώνδα Τριβήλο και την Βασιλική Μαντέ- Μπακαλιάνου.

mante

Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1980 στη Στυλίδα Φθιώτιδας όπου και μεγάλωσα και αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Στυλίδας. Το 2003 αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και τους Παραδοσιακούς Χορούς. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης εργάστηκα στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down Βορείου Ελλάδος, στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Ατόμων Θεσσαλονίκης, καθώς και στην ομάδα μπάσκετ Ment με αναπηρικά αμαξίδια. Στη συνέχεια διετέλεσα αθλητικό στέλεχος και υπεύθυνη οργάνωσης και διοίκησης των παιδικών κατασκηνώσεων “ΚΟΡΕΛΚΟ” Βορείου Ελλάδος. Τα τελευταία 13 χρόνια ζω με με τον σύζυγο μου και τα δύο μας παιδιά στη Στυλίδα.

Επιστρέφοντας στη γενέτειρα μου εργάστηκα στον Αθλητικό Οργανισμό του π. Δήμου Εχιναίων,στο 1ο και 2ο ειδικό δημοτικό σχολείο Λαμίας και στο κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Φθιώτιδας. Παράλληλα διετέλεσα για 6 χρόνια Γ. Γραμματέας και χοροδιδάσκαλος του Συνδέσμου Σαρακατσαναίων Ν. Φθιώτιδας “Ο Κατσαντώνης”, ενώ το 2010 είχα τη τιμή να εκλεγώ Δημοτική Σύμβουλος στο διευρυμένο Δήμο Στυλίδας.

Σήμερα είμαι πρόεδρος και υπεύθυνη διδασκαλίας στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο “Χοροστάτες Λαμίας” και μέλος στην οικογενειακή γεωργική επιχείρηση “BAKALIANOS Organic Olive Farming” που ασχολείται με τη παραγωγή και επεξεργασία βιολογικών προϊόντων ελιάς. Μιλώ αγγλικά και κατέχω πιστοποίηση στη Νοηματική Γλώσσα.

Είμαι υποψήφια γιατί…
Είμαι στην ομάδα του Φάνη Σπανού γιατί επιμένει στο τόπο μας. Γιατί όλοι εμείς που επιστρέψαμε στη παλιά μας γειτονιά επιμένουμε να θέλουμε να ζούμε τη καθημερινότητα και όχι να φεύγουμε από αυτή για να ζήσουμε. Επιμένουμε να θέλουμε ένα τόπο με θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε εδώ για εμάς και τα παιδιά μας. Επιμένουμε κόντρα στα δύσκολα που βιώνουμε καθημερινά να κάνουμε σχέδια για να κρατήσουμε και να κρατηθούμε σε αυτό τον τόπο όρθιοι και δυνατοί. Αυτός ο τόπος είναι το σπίτι μας και η οικογένεια μας και αν δε παλέψουμε εμείς γι’ αυτόν τότε ποιος..

trivilos

Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1983 και κατάγομαι από την ιστορική κοινότητα της Αρτοτίνας του νομού Φωκίδας. Έχω σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Information Technology Management του Πανεπιστημίου UWS που εδρεύει στη Γλασκόβη. Είμαι παντρεμένος με την Περιστέρα Πατιού, Βιολόγο MSc – Βιοπληροφορικό. Υπήρξα για χρόνια στέλεχος της εταιρείας ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε. Σήμερα εργάζομαι σαν Project Manager στη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου των συστημάτων ελέγχου και ασφαλείας στην Ν.Α Ευρώπη. Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2010 σε ηλικία 28 ετών. Σήμερα είμαι εν ενεργεία ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δωρίδος.

Είμαι υποψήφιος γιατί…
Η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους άξιους συνεργάτες του το 2014 στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσε παράδειγμα υποδειγματικής λειτουργίας μιας Περιφερειακής Αρχής. Τα αποτελέσματα της είναι εμφανή σε όλους μας και αποτυπώνονται σε σειρά έργων υποδομής αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα που εξαγγέλλονταν επί σειρά ετών και τελικώς υλοποιήθηκαν μέσα σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα μας. Αυτό αναδεικνύει τη διαφορετικότητα των ανθρώπων που συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους, το ήθος τους και εν γένει την πολιτική τους κουλτούρα. Ο Φάνης Σπανός υπήρξε από τους εμπνευστές αυτής της πολιτικής στάσης. Σήμερα καλείται να συνεχίσει μαζί με τους συνεργάτες του το όραμα του για τη Στερεά Ελλάδα από τη θέση του αυριανού Περιφερειάρχη. Επιλέγει να εστιάζει την προσοχή του στην επίλυση των προβλημάτων, μένοντας μακριά από ψευδείς υποσχέσεις και διχαστικά διλλήματα που παραπέμπουν σε αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος. Με τη σειρά μου, συμπορεύομαι με τις αξίες και τα ιδανικά του. Η ποιοτική αναβάθμιση των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας μας περνά από τα δικά σας χέρια.

Ακολουθήστε το tvstar.gr στο Google

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις του tvstar.gr

Δείτε το ζωντανό πρόγραμμα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μέσα από το digitalstar.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.